Mobilsiden.dk  /   Tips  /   10 tips til din smartphone

10 tips til din smartphone

Vi har samlet 10 populære tips til din smartphone. Der er både hjælp til brugere af HTC, iPhone, Series60 og Windows Mobile.

Få iphone-style på din mobil.
Få iphone-style på din mobil.

Smartphones kan rigtig meget, og oftest kommer der flere og flere muligheder jo mere bekendt du bliver med netop din model. Vi har samlet 10 tips fra Mobilsiden.dk, som hjælper eller udvider dit forhold til din smartphone.

Guide: Sådan får du DVD-film på iPhone: Har du lyst til at se film i god kvalitet på din iPhone, kan du her se hvordan du får DVD-kvalitet på den.

Tip: Få iPhone-style på din mobil: Det er ikke kun iPhone, der er forbeholdt lækkert brugerinterface. Her er et tip til, hvordan du kan tweake dit Windows Mobile til at være lidt mere lækkert.

Programtip: Facebook til Windows Mobile er lækket: Det er heller ikke svært at benytte Facebook på din Windows Mobile-smartphone.

Tip: "Send til Facebook" fra HTC: Bruger du HTC, er det endnu nemmere.

Fem tips til din HTC Touch HD: Touch HD har fået meget omtale, og den kan også rigtig meget. Vi har her fem tips til den populære smartphone.

Tip: Optag samtaler på HTC HD og Diamond: En anden mulighed med din Touch HD eller Diamond, er at optage telefonsamtaler.

Tip: Nyt tastatur til Windows Mobile: Er du ellers træt at tastaturet på din Windows Mobile-smartphone, er der også håb forude.

Programtip: Hologram på Touch Diamond: En anden lille sjov ting til Touch Diamond, kan du finde her.

Tip: Udnyt sensor i N95 og N82: Vi skal heller ikke glemme bevægelsessensorne i Series60-modellerne N95 og N82 fra Nokia. Dem kan man godt udnytte.

Tip: Bedre programstyring i Windows Mobile med TaskMan: Windows Mobile kan være lidt kompliceret, men med TaskMan bliver det garanteret nemmere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

birgitte 16-10-2011 12:55:53

Har netop anskaffet en Galaxy 5 og troede, at jeg kunne overføre min musik, men den kan ikke afspille wma-filer. Indrømmet af Samsung, som er spurgt.
Hvad gør jeg, eller er der noget, jeg kan gøre, så jeg er i stand til at bruge mobilen som mp3?

0 0
Ture 15-04-2009 12:19:16

Der sker ingenting når jeg trykker på overfør til Facebook. Der er kommet en "account manager" inde i indstillinger - system, men den vil ikke åbne... "Vi beklager.... Der opstod et problem med HTCAccountManager.exe"
Hvad gør jeg forkert?

0 0

Om brug af cookies