Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Alle kan få Messenger på mobilen

Alle kan få Messenger på mobilen

"MSN" blevet et såkaldt 'buzzword' hos en række teleselskaber. Men du behøver hverken ny mobil eller nyt abonnement for at få MSN Messenger med i lommen. Vi fortæller dig her hvordan.

Du behøver ikke være kunde hos Telia eller 3, for at få MSN Messenger på mobilen.
Du behøver ikke være kunde hos Telia eller 3, for at få MSN Messenger på mobilen.

Der findes mange måder at få MSN Messenger på mobilen.

Minimumskravene for basismåden er, at din telefon enten har en WAP-browser eller en xHTML-browser. Derudover anbefaler vi også GPRS, EDGE eller 3G, for at få ordentligt udbytte.

MSN via WAP og xHTML

Den første måde er den mest simple, men også den uden de største muligheder. Hjemmesiden eBuddy, som tilbyder diverse Messenger-programmer direkte på internettet, har nemlig lavet en mobilløsning.

Hvis din telefon har WAP 1.1 (eller højere) går du ind i telefonens browser og indtaster følgende: http://wap.ebuddy.com. Her kan du indtaste dine brugeroplysninger, og så er du kørende.

På samme måde foregår det hvis din mobil understøtter WAP 2.0 eller xHTML. I stedet indtaster du bare: http://mob.ebuddy.com, og gør ligesom ved WAP 1.1.

Der er ikke behov for at installere et program, men muligheder er heller ikke store. Du kan vælge mellem selv at opdatere for nye beskeder, eller browseren kan gøre det for dig. Tjenesten koster ikke noget udover datatakst fra dit teleselskab.

Med eBuddy kan du også bruge Yahoo! Messenger og AIM.

Selvom Messenger fås til alle telefoner, får du flere muligheder på din smartphone.
Selvom Messenger fås til alle telefoner, får du flere muligheder på din smartphone.

MSN via Symbian og Windows Mobile

På smartphones kan du selvfølgelig også bruge ovenstående metode, men hvis du vil have et lidt mere omfangsrigt MSN på mobilen, findes der en anden mulighed.

Du kan gratis downloade programmet Agile Messenger og installere det på din smartphone. Agile Messenger fungerer på Series60, UIQ, Windows Mobile, Microsoft Pocket PC og Palm. Du henter det ned på computeren, og overfører det derfra til telefon, hvor du installerer det.

Programmet bruger din dataforbindelse, og fungerer med MSN, Yahoo!, AIM og ICQ. Det er lettere at styre dine kontakter med Agile Messenger, og selve brugerfladen giver dig mange flere muligheder end med eBuddy. Det eneste du betaler for, er ligeledes kun datatrafikken.

En helt anden mulighed er at benytte Telias portal Surfport via mobilen. Adressen er mobil.surfport.dk. Det er ikke begrænset til Telia-kunder. Man skal ikke downloade noget program el. lign. men blot logge ind på Messenger via SurfPort.

Så næsten lige meget hvilken mobiltelefon du har, kan du altid få MSN Messenger på den.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies