Mobilsiden.dk  /   Tips  /   App gør det nemt at holde styr på e-cigaretten [TIP]

App gør det nemt at holde styr på e-cigaretten [TIP]

Det kan være svært at slippe røgen, men e-cigaretter og en app kan give luft i budgettet og være en hjælp til helt at slippe røgen.

E-cigaretter er blevet et populært alternativ til cigaretter. De har mange fordele, for du slipper for eksempel for at sende skadelig røg ud i dine omgivelser.

En normal cigaret indeholder op til 4.000 forskellige giftstoffer, som man ikke finder i e-cigaretter. Det har forbrugerne opdaget, og mange, der gerne vil være røgfri, har skiftet den gammeldags tobak ud med e-cigaretter.

Læs også: Tip: Få telefonen til at hjælpe med dit rygestop

E-cigaretter har også en anden markant fordel i forhold til traditionelle cigaretter, og det er prisen. Hos Xsmoke, der er en af markedets førende leverandører, viser hjemmesidens prisberegner, at en ryger kan spare cirka 3.000 kr. om året, hvis vedkommende skifter 10 daglige cigaretter ud med e-cigaretten. Ryger man 20 cigaretter om dagen, vil den årlige fortjeneste ifølge hjemmesiden ligge på knap 6.000 kr. Det er penge, de fleste godt kan bruge, så markedet for e-cigaretter er i de senere år nærmest eksploderet.

Få motivation og drop røgen

En gratis app til Android, der hedder E-Cig Diary, gør det nemt at holde styr på, hvor mange dage, du har været røgfri.

E-Cig Diary er en elektronisk dagbog, der også holder løbende styr på, hvor mange cigaretter du har undgået ved at ryge e-cigaretter i stedet. App'en er gratis og skal bare installeres på din Android-mobil.

Læs også: Rygere stoppes via SMS

Den kan holde styr på, hvor meget strøm der er på e-cigaretten og fortælle, når den er ved at løbe tør. Den beregner også, hvor mange ekstra dage, du sandsynligvis kan lægge til din levetid ved at skifte fra traditionel tobak til de sundere e-cigaretter. Det må da siges at være noget, der kan motivere til at droppe smøgerne.

Husk motion og sund kost

Hvis du vil droppe røgen helt, kan det også være en god ide at begynde at dyrke noget motion. Rigtig mange eksrygere er nemlig enige om, at en sundere livsstil kan være med til at holde motivationen oppe, når man ønsker at kvitte røgen.

Her kan magasiner som Magasinet-Sundhed.dk give god råd om alt fra kost til motion og hvad der ellers skal til for at få en sundere livsstil, så dan også får noget ud af livet som røgfri.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies