Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Applikation i konkurrence med loppemarkeder

Applikation i konkurrence med loppemarkeder

APP TIP: Reshopper eren dansk applikation, som er nutidens svar på ”loppemarked” – sælg og køb brugt børnetøj og –ting.

Screenshots fra applikationen Reshopper
Screenshots fra applikationen Reshopper

Foråret er lig med en række loppemarkeder i nærområdet, men vil du hellere blive hjemme fremfor at bruge timer på diverse loppemarkeder – så kan du se nærmere på applikationen Reshopper.

Ideen med applikationen er kommet fra noget de fleste børnefamilier kender til, nemlig store mængder brugte børneting på loftet, i garagen eller kælderen og ikke alle får sat dette til salg på internettet eller lavet en stand på det lokale loppemarked. Og med det lokale loppemarked i tankerne, så bindes brugerne af applikationen Reshopper sammen geografisk, så man slipper for at skulle sende ting rundt i landet med posten osv.

Reshopper er en gratis applikation, som henvender sig til de mange børnefamilier, som ønsker at købe og sælge brugte børneting og –tøj i nærområdet.

 - ”Vi har gjort det så nemt, at man faktisk med en lille baby på armen kan gå rundt i huset og sætte de aflagte børneting til salg. Vi har selv testet det,” siger en af de fire initiativtagere Nicolai Danmark Johannesen, som allerede har fået solgt både babyalarm, babylift og andre børneting via applikationen.

Sådan bruger du Reshopper

Når du har downloadet applikationen, skal du først oprette dig som bruger. Dette kan enten gøres via Facebook login eller ved at oprette en brugerprofil i applikationen.

Når du har indtastet dine kontaktoplysninger kan du gå i gang med at bruge applikationen. Du udvælger i hvor stort et område fra hvor du befinder dig, at du vil se hvad der er til salg. Det kan eksempelvis være inden for en radius af 2 km eller 20 km.

Har du gjort mange handler eller blot synes en bestemt bruger har en masse gode ting til salg, så kan du følge denne.

Applikationen er en stor konkurrent til de mange Facebook-sider, som mange sælger brugte ting på i dag.

 - ”I løbet af de godt seks måneder smartphone-app’en Reshopper har været i luften, er antallet af nye brugere i gennemsnit steget med 50% nye brugere om måneden, og der har været en månedlig vækst i tilføjede brugte børneting på 75% - og det beviser jo i høj grad det behov, der er for at få de varer i spil lokalt, som man ikke bruger mere. Vi oplever bl.a. at de gode ting højst får lov at ligge et par timer, før de bliver solgt,” siger medstifter Nicolai Danmark Johannesen, i en pressemeddelelse.

Du kan downloade Reshopper gratis til iPhone i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

serpent 03-06-2013 09:19:02

Super fedt app tip, godt gået lene

0 0

Om brug af cookies