Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Browsing på Android er federe med disse tre apps [TIP]

Browsing på Android er federe med disse tre apps [TIP]

Hvis du er en dedikeret net-surfer på søgegigantens Android-enheder, så skal du måske tjecke disse tre apps ud.

Smartphones og tablets har for længe siden overtaget vores daglige søgning på nettet, da de fleste ikke orker opstart af den gamle, støvede stationær på kontoret, når der lige hurtigt skal Googles efter nogle småting. 

Sådan udnytter du hurtigt falkeblikket i Chrome browseren på Android [TIP]

De fleste har nok også rutiner og favoriserede browsere til formålet, men er du Android-bruger, og alligevel frisk på at prøve noget nyt, så har Mobilsiden.dk fundet et par apps, der kan bidrage til en bedre browseroplevelse. 

Link Bubble
Link Bubble app’en til Android er et definitivt farvel til blanke websider, der vises, når du klikker på links, og venter på at hele siden er hentet. App’en lader dig blive i app’en imens websider hentes i baggrunden. Først når indholdet er klar, vil siden komme frem. 

Link Bubble virker desuden også i andre apps på din Android. Som Chris Lacy, der er udvikleren bag, viser, så vil et Twitter link til Instagram ofte skulle den vej af browseren på mobilen. Med Link Bubble er nu ikke nødvendigt. Link Bubble findes i en gratis version, hvor du kan bruge én app af gangen samt ét link af gangen. Ønsker du den fulde oplevelse så må du slippe 24,99 kr. for Pro-versionen.

Javelin
Jawelin er en strømlinet Android browser til smartphonebrugere med en klar holdning til design og nørdede navigationsknapper. Browseren fungerer ved “swipes”, og giver desuden tydelige tips i starten, så du hurtigt kan få lært betjeningen, der er væsentlig anderledes end i andre browsere. 

Javelin browseren byder desuden også på en brugbar “Læser”-funktion, der frembringer artikler i en snuptag, så du ikke bliver forstyrret af web-reklamer og lignenende. Javelin Browser er gratis og kan hentes i Google Play her.

Pocket
Vi har før nævnt Pocket - applikationen der holder styr på dine nyheder. Hvis du jævnlig surfer på nettets bølger, og gerne vil gemme artikler til senere og offline læsning, så er Pocket app’en et absolut must-have.

Fra Pocket app’en kan du tagge, fjerne, favorisér, slette og dele gemte artikler. Der er desuden gode tilpasningsmuligheder direkte i app’en til lysstyrke, lys-modes og skriftstørrelser. Har du ikke ikke prøvet Pocket, så vil vi klart anbefale, at du henter den gratis fra Google Play her.

Kilde: AndroidPit

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies