Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Disse apps kan allerede nu skyde “time-lapse” videoer på iPhone [TIP]

Disse apps kan allerede nu skyde “time-lapse” videoer på iPhone [TIP]

Selvom “time-lapse” funktionen først kommer indbygget med iOS 8 til efteråret, så kan din iPhone klare opgaven allerede.

I artiklen iOS 8 - Her er vores første indtryk [WEB-TV] beskriver vi kort nogle af nyhederne som iOS-brugerne kan se frem til, når opdateringen udrulles offentligt til efteråret. Heriblandt en ny “time-lapse”-funktion i kamera-delen, der kort forklaret tager en masse billeder og automatisk sætter dem sammen til et videoklip.

Funktionen er en sjov gimmick, der med garanti kan peppe et iMovie projekt op. Så hvis du er spændt på at komme igang, så har mobilsiden fundet en lille liste over apps fra App Store som allerede tilbyder funktionaliteten.  

Når funktionen finder vej til din iOS-enhed i efteråret, så skal du ikke forvente samme tilpasningsmuligheder som nogle af de nedenstående apps byder på. 

Time Lapse Camera
Denne app er ikke tiltænkt foto-entusiasten, da tilpasningsmulighederne mildest talt er manglende. Den er brugervenligt kun udstyret med mulighed for at tilpasse intervallet og start/stop optagelsen. 

Så hvis du ønsker at afprøve “time-lapse” teknikken fra din iPhone, så kan du hente den gratis version her. Derfra kan du naturligvis også hente den fulde version til den nette sum af 7 kr.

iMotion HD
iMotion app’en fra Fingerlabs byder modsat førnævnte på lidt flere tilpasningsmuligheder. Det er f.eks. muligt at justere hastigheden af klippet efter optagelsen imellem 1 fps(1 billede/sek.) til 30 fps. 

Derudover er der forøget delingsmuligheder, som dog kræver den fulde version af app’en. Ønsker du at afprøve iMotion, så finder du app’en gratis fra App Store her. Den fulde version koster 19 kr. via “køb i apps”.

Lapse it
Her er "time-lapse" app’en til foto-entusiasten, der ønsker at have fingrene i alle indstillingerne. Brugervenlig kan man ikke just kalde Lapse it app’en, men det alle de funktioner og tilpasningsmuligheder har en pris. 

Lapse it app’en er som de andre gratis, men en Lapse It Pro version til 19 kr. kan f.eks. sikre optagelse i både 720p og 1080p. Du kan købe adgang til Pro versionen gennem “in-app” køb.

Frameographer
Igen holder vi os i eliten indenfor “time-lapse”-teknikken. Denne app giver som eneste mulighed for at sammensætte “time-lapse”-klippet med andre, musik, og på den måde skabe et gennemført projekt. 

Frameographer er med en pris på 32 kr. dagens dyreste app til formålet, men tilbyder også mere på indholdsdelen. Hvis du er interesseret så finder du app’en i App Store her

Kilde: Macworld

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies