Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Drupe: Beskeder og kontakter samlet - overalt [TIP]

Drupe: Beskeder og kontakter samlet - overalt [TIP]

Hvis du flittigt benytter adskillige kommunikationsplatforme, kan Drupe være noget for dig til at bevare overblikket.

Får du mange beskeder? Én på Facebook Messenger, én på WhatsApp og så til og med én på Skype?
Smartphonen bruges flittigt i dag til kommunikation via mange beskedplatforme, og det kan være et virvar at holde styr på en specifik kontakt i en bestemt applikation.

Drupe kan måske hjælpe dig - og så er den gratis.

Læs også: 5 apps kvinder bør have på mobilen

Android-applikationen, Drupe, har til formål at samle alle dine kontakter og kommunikationsveje på ét sted.

I Mobilsiden.dks test af Samsung Galaxy S6 Edge, stiftede vi bekendtskab med den kontaktfremkaldende software i de buede skærmkanter, der hurtigt bragte en favoritperson til opkald eller besked.

Her har Drupe måske hentet inspiration eftersom installering af denne app, lader dig tilgå dine kontakter, uanset om du er i færd med mail-skrivning eller på hjemmeskærmen, via et swipe ind fra siden.

Fire små prikker i siden, hvis farver blender ind med sine omgivelser, følger dig overalt i din telefon. Når disse stryges åbne, kan dine favoritpersoner kontaktes ved at føre dem til den ønskede kommunikationsapplikation

Som noget smart kan Drupe duplikere grupper på tværs af applikationer, så vennerne fra arbejdet eller gymnasiet nemt kan kontaktes på andre måder, uden at indtaste hver enkelt navn på ny.

Læs også: Fang øjeblikket med denne app

Ved også at have en afdeling for nylig kommunikationsaktivitet, har man altså opkaldsliste, telefon, SMS med mere, samlet på et sted, overalt.

I bedste Android-stil lader Drupe dig blandt andet vælge forskellige temaer, farver og vælge hvilke applikationer der er relevante for dine kontaktbehov.

Hent Drupe til din Android-telefon her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies