Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Du kan tape dine beskeder sammen med denne app til iPhone [TIP]

Du kan tape dine beskeder sammen med denne app til iPhone [TIP]

Hvis du har brug for at dokumentere en besked-samtale fra iPhone i ét overblik, så kan denne app hjælpe dig med det.

Når iOS-brugere skal tage backup af beskeder, så foregår det udelukkende via sikkerhedskopieringen, der enten kan klares over iTunes på computeren eller via Apples skytjeneste iCloud helt automatisk. 

iCloud Drive - tætteste vi kommer på et filsystem til iOS

Besked-indholdet gemmes altså under kopien og kan ikke adskilles seperat. Med hvad så hvis du gerne vil dele nattens sjove sms-samtale eller dokumentere eks-kærestens vilde beskeder? Ja så må du tage adskillige skærmbilleder, selvom det kunne være langt skønnere, at kombinere hele balladen til et langt billede. 

Netop derfor vil mobilsiden.dk idag lige fremhæve en lille smart app, der kan hjælpe med netop den opgave. App’en “Stitch it” er gratis, men du kan opgradere til Pro-version og slippe for reklamer til den nette sum af 7 kr. via “køb i apps”.Udviklerens egen video herover viser glimrende hvordan app’en fungerer. Tungen skal holdes lige i munden første gang, men ellers så kan du nemt tape skærmbillederne sammen til et komplet overblik. Der er desuden mulighed for at overstrege det du ønsker og naturligvis dele via de indbyggede muligheder i iOS.

Bruger du hele skærmbilleder til processen, så vil Apples design synliggøre sammensmeltningen en anelse. Så hvis du kan leve med det, så er Stitch It app’en vist lige noget for dig.

Kilde: TÚAW

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per Jensen 09-07-2014 09:29:48

I Android kan app'en "SMS to text" benyttes.
Den laver enten en txt eller en csv, som bliver gemt på dit SD-kort.

1 0

Om brug af cookies