Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Eksklusiv kamerafeature på HTC One serien

Eksklusiv kamerafeature på HTC One serien

Bruger du ofte kameraet på din HTC, så læs med her. For HTC One serien byder på en eksklusiv kamera feature.

Skal familie-portrættet tages behøver du ikke længere at sætte en 10 sekunders udløser på dit mobilkamera.

Kameraet på HTC’s nye One serie byder nemlig på en smart feature. Du kan nemlig fjernbetjene kameraudløseren på alle tre modeller.

Du skal dog have et Bluetooth headset liggende, for selve fjernbetjeningen foregår via headsettet.

Det hele fungerer ganske simpelt og let. Det man gør, er at man parer headsettet med mobilen, starter kamera-applikationen op og så begynder testen.

Der er nemlig ikke ens udløser på alle headsets. På nogle af dem kan det være at du skal dobbelt eller triple trykke på ”løft røret” funktionen, eller måske ”skru op for lyden” funktionen.

Det er vigtigt at kameraapplikationen er startet op mens man tester knapperne. Og hav tålmodighed da det kan tage tid at finde den rigtige knap.

Vi har testet funktionen på alle HTC One enheder, samt HTC Sensation, alle sammen med Android 4.0. Dog virkede funktionen kun på HTC One enhederne.

Men hvis nogle af jer har en lignende funktion på jeres telefon, eller kender til andre smarte tricks, er i velkommen til at dele dem med os andre i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 14-05-2012 18:55:44

På plt_bb903+ er det 2 gange på "løft røret" der tager et billede.

0 0
Kim Jensen 14-05-2012 18:00:25

Ved hjælp af appen "camera zoom fx", kan man også tage billeder uden selvudløser, blot ved at klappe aller sige en høj lyd

0 0

Om brug af cookies