Mobilsiden.dk  /   Tips  /   En tændt Windows Phone kan garantere nattero [TIP]

En tændt Windows Phone kan garantere nattero [TIP]

Når der skal kobles fra, så mener nogle at det forudsætter en slukket mobil. Det mener mobilsiden nu ikke er nødvendigt.

Du har her på mobilsiden allerede kunne læse dig frem til, hvordan man sikrer nattesøvnen med en tændt iPhone i dette Tip: En tændt iPhone kan sagtens garantere total nattero. Vi har endda også givet søgegigantens Android brugere et lignende Tip: En tændt Android-mobil kan sagtens garantere total nattero.

Så let besvarer du et forstyrrende opkald med sms på Windows Phone (TIP)

Derfor er det jo oplagt at vi også kommer forbi Microsofts Windows Phones, da ingen undersøgelser, efter vores overbevisning, peger på, at de kan klare sig afsted med mindre søvn om natten end andre smartphone-brugere. Dagens app er ganske gratis, hedder ikke overraskende “Quiet Hours” og kan hentes via Windows Phone Store her.

 

- App’en er dog relativt begrænset i forhold til iOS og Android, men der er da muligt via “Use profiles for weekdays” at indstille funktionen seperat på ugens 7 dage. Hvis du ønsker automatisk planlægning så sker det ved aktivering af "Scheduler"(planlægger) og via "køb i apps".

- Du kan naturligvis også bare placere en nem tilgængelig flise fra app’en ved at trykke på knappenålen nederst.

- Herefter vi du kunne aktivere/deaktivere “Silent Mode” direkte fra din Start-side.

Slukker du din Windows Phone om natten for at garantere nattero? 

Kilde: AddictiveTips

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies