Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Få en blæret låseskærm på din Windows Phone med app'en Blur [TIP]

Få en blæret låseskærm på din Windows Phone med app'en Blur [TIP]

Hvis låseskærmen skal peppes op på din Windows Phone, så kan du give den et transparent look med denne app.

Som vi tidligere fortalte i historien Lækket: Windows Phone 8.1 bringer nyt look til Start-siden, så vil Start-siden i Windows Phone 8.1, give brugerne endnu flere muligheder for personlig tilpasning. 

Windows Phone 8.1 - Apps opdateres automatisk

Microsoft gav ved fremvisningen af den nye opdatering også et smugkig på nye låseskærme, som fremover kan give din Windows Phone smartphone et særpræget pift. Som de fleste ivrige læsere i forvejen er klar over, så kan opdateringen hentes, men dog kun af udviklere i første omgang.

Tal til din Windows Phone helt uden Cortana [TIP]

Ønsker du alligevel at pifte låseskærmen op med et moderne look, så tjeck lige den gratis Blur app fra Windows Phone Store her. App’en kan kreere en illusion om, at din låseskærm er transparent, og altså befinder sig ovenpå din Start-side. Udseendetsmæssigt fungerer det lidt, som designet vi kender fra Apples iOS 7, og så alligevel ikke. 

- Nå, start med at hente app’en fra linket herover. Tag derefter et skærmbillede af Start-siden på din Windows Phone. Det gør du ved at holde Start-knappen på fronten inde på samme tid som tænd/sluk knappen på siden(du hører et lyd for kameraudløser). 

- Start derefter app’en.

- Nu skal du trykke på “Choose” knappen, og herefter finde frem til dit skærmbillede af Start-siden(eller hvad du ellers måtte ønske). 

- På slideren nederst kan du bestemme “Blur”(slørings)-effekten over din nye låseskærm. Tryk “Blur” for at tilføje effekten.

- Herefter kan du via “Make BG”(Angiv som låsekærm)-knappen hurtigt tilføje din slørede effekt til mobilen. 
Bemærk: Modsat transparent-effekten vi ser på iOS 7, så er der her blot tale om et billede, der altså giver illusionen om samme udseende.

Kilde: Windows Phone Central 

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 04-05-2014 18:48:51

Det ser bare ikke helt lige så fedt ud hvis man har skærmlås med kode man først skal indtaste, for så ligner det ikke at låseskærmen er lagt ovenpå baggrunden fordi hele baggrundsbilledet bevæger sig op hvis du har kode på.

0 0
30-04-2014 09:07:07

Vedr. skærmbillede
På wp 8.1 tages det ved at holde tænd/sluk knappen og lyd op knappen ned på samme tid..

0 0

Om brug af cookies