Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Få læst dine tekster op med iOS 5

Få læst dine tekster op med iOS 5

TIPS: Du behøver ikke Siri for at kunne få læst dine beskeder op. Se her hvordan.

Det kan godt være at “Siri” på en iPhone 4S er lidt smartere med mere forståeligt sprog og udtalelser, men det kan faktisk godt lade sig gøre at få læst tekster op med iPhone 3GS og iPhone 4 som kører med den nyeste software iOS 5.

Ved at åbne iPhone Indstillinger -> “Generelt” -> “Tilgængelighed” og aktiverer “Læs det valgte op” (husk at sætte Talehastighed en smule ned), så kan du markerer hvilken som helst tekst, og så bliver denne læst op af “en sød dame”. Det er ikke perfekt, men helt ok hvis man skal have læst en mail, eller kortere artikler op.

Så smart lille feature til når man foreksempel kører bil, men venter en vigtig besked. Man kan derved stadigvæk holde øje med trafikken.

 

 

 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

A-one 25-10-2011 11:39:57

Har allerede funktionen i min Nokia N8, så noget "revolution" er det ikke. Kan ikke forstå at mobilsiden vælger at skrive en artikel om en lille funktion som allerede findes i andre mobiler.

0 0
Per 25-10-2011 11:51:16

Hvor står der revolution? Det er bare et tip, måske din nokia har kunnet det i længe, men det er jo bare godt, nu hvor du ikke kan læse selv..

0 0

Om brug af cookies