Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Få offline Google Maps til ferien

Få offline Google Maps til ferien

Når ferien går mod nye himmelstrøg, så kan det være betryggende, at have et kort over området, som kan man altid kan bruge

Google Maps er en af de mest brugte kort-apps på både Android og iOS. Og ikke uden grund, app’en er meget brugervenligt, har nogle fine funktioner og så er det gratis. En af de funktioner som er rare at benytte, er muligheden for at downloade område til din smartphone.

Læs også: Slå data fra inden du tager til udlandet

Her op til sommerferien har vi lavet en lille guide, der nemt viser dig hvordan du kan Google Maps brugbar i udlandet, uden at få en dyr data-regning. En af Google Maps ulemper er dog, at app’en ikke har ægte offline navigation, men heldigvis kan man dog gøre byer eller områder tilgængelige offline.

Ikke alt er rosenrødt

Man skal dog være opmærksom på, at området kun er offline i 30 dage, så husk at gøre kortet offline kort inden du skal afsted. En anden hage er, at Google Maps kan desværre ikke lave navigation med stemmestyring når du ikke er online. Men et kort over en ukendt by er stadig meget betryggende, da man trods alt ved hvorhenne man er og på den måde gå fra ”A” til ”B”.

Læs også: EU skruer ned for roaming afgift

Vil du have ægte gratis navigation til en kør-selv-ferie til Norditaliens vingårde for at smage på Amarone i 2 uger, så skal du til betalings apps fra Krak, TomTom eller Garmin. Er du Window Phone bruger er du dog bedre stillet, eftersom Nokia Maps tilbyder ægte offline navigation.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lappydk 27-06-2014 08:58:35

Vil du have ægte gratis navigation til en kør-selv-ferie til Norditaliens vingårde for at smage på Amarone i 2 uger, så skal du til betalings apps fra Krak, TomTom eller Garmin. Er du Window Phone bruger er du dog bedre stillet, eftersom Nokia Maps tilbyder ægte offline navigation.

Skulle der ikke have stået:
Vil du have navigation der ikker bruger data, til en kør-selv-ferie til Norditaliens vingårde for at smage på Amarone i 2 uger, så skal du til betalings apps fra Krak, TomTom eller Garmin. Er du Window Phone bruger er du dog bedre stillet, eftersom Nokia Maps tilbyder ægte offline navigation.

Nokia Maps offline kort virker også fint på nokias android modeller (x)

2 0
Peter Lyck 27-06-2014 18:57:57

Uanset korrekt skrivemåde, så har både du og skribenten ret i at Nokia Maps er det bedste. Til navigation er de langt foran Google Maps.

Et af google maps største er at når det kommer til andet end funktion som atlas, så er det ikke specielt godt. Desværre har google valgt at gøre Google Maps dårligere, de seneste år. Et par eksempler er manglende afstandsmåler og målestokken er også komplet ubrugelig når den forsvinder så hurtigt. Der er gået for meget apple minimalisme i Google Maps og det er ikke en positiv udvikling.

1 0

Om brug af cookies