Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Få smarte app-genveje i notifikationscenteret på Android [TIP]

Få smarte app-genveje i notifikationscenteret på Android [TIP]

Hvis du ønsker nem og hurtig adgang til dine yndlings-apps på Android mobilen, så kan dagens tip være lige noget for dig.

Som Mobilsiden tidligere har forklaret i et gammelt tip, så er det langt fra alle smartphones, der leveres med alle de nødvendige genveje i notifikationscenteret, som man trækker ned fra toppen af displayet. 

Her er 5 Pebble-apps til din Android smartphone [TIP]

Android-universet var først med funktionen, og har til dato også en overlegent notifikationscenter, der uden sammenligning giver adgang til flere funktioner og mulighed for største tilpasning. Alligevel er der ikke direkte adgang til apps, hvilket for mange kunne være en rar tilføjelse. 

Hvis det er dine yndlings-apps du savner anbragt i gardinet, så har Mobilsiden.dk fundet app’en, der kan hjælpe dig med netop den opgave. App’en hedder “Bar Launcher” og kan hentes kvit og frit fra Google Play-butikken her.

- Når du fyrer op under app’en for første gang på din Android smartphone, så vil du ikke blive overrumplet af forvirrende guides eller rodet brugerflade. Her hersker istedet brugervenlighed i øverste klasse.

- Slå “Bar Launcher” til på FRA/TIL-knappen øverst. 

- Herefter kan du via (+) knappen tilføje de apps, som du ønsker nem adgang til.

- Du kan dog max. vælge 8 apps i rækken, men det skulle også være rigeligt til at dække dine absolut yndlings-apps. 

Kilde: AndroidPit

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nicolai Buch-Andersen 08-05-2014 14:12:43

I kan også prøve Notification Shortcuts. Brugergrænsefladen er ikke helt så moderne som Bar Launcher, men til gengæld har man i lighed med Notification Toggle lidt flere muligheder, idet man kan lave genveje til andet end blot apps, f.eks. WifFi, Bluethooth, kontakter, bogmærker osv.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.nicolai.buch.andersen.ns

Disclaimer: Det er mig, der har udviklet Notification Shortcuts :)

0 0
Thomas Carstensen 07-05-2014 12:50:33

Næsten lige så godt som Notification Toggle, hvor man også kan tilføje apps, i flere linier, udover shortcuts til telefon funktioner, hvis man har behov for det https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

0 0
Paw Jacob Sandayo Dinesen 07-05-2014 08:12:57

se det er sku smart :-)

1 0

Om brug af cookies