Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Fang øjeblikket med denne app [TIP]

Fang øjeblikket med denne app [TIP]

Med appen Fast Burst Camera kan du fange ethvert øjeblik ved at tage op til 30 billeder i sekundet.

Hvis du er tit oplever at misse dine motiver med smartphonen, fordi du ikke nåede at få det rigtige billede i tide, så er der hjælp at hente.

Fast Burst Camera løser det problem ved at tage op til 30 billeder i sekundet med mulighed for at tilpasse alle indstillinger som du kender det fra traditionelle kameraapps.

Du skal blot holde udløserknappen nede så længe du vil fange et motiv. Du kan i indstillingerne ændre opløsningen op til 1920 x 1080 pixels, så du bliver altså nødt til at gå lidt på kompromis med opløsningen for at fange de mange billeder i sekundet.

Læs også: Sådan fanger du fyrværkeriet med telefonen nytårsaften [TIP]

Ud over at fange de perfekte motiver kan du lave en kollage af alle dine ”burst shots”, så du nemt kan præsentere alle billeder bagefter. Du vælger selv, hvordan de mange billeder skal sættes op ved at angive et antal kolonner og rækker.

Disse skærme vil møde dig første gang, du starter appen op.
Disse skærme vil møde dig første gang, du starter appen op.

Et avanceret værktøj til redigering lader dig foretage et hav af ændringer til billederne. Du har de klassiske muligheder som at lave beskæringer, tilføje rammer eller vignette, rotere billederne, ændre lyset , farver og skarphed, ligesom du også kan tegne oven på dem.

Læs også: De 5 bedste apps til dine fotos [TIP]

En anden smart funktion er, at du kan lave dine burst shots om til en GIF-animation. Først vælger du det udsnit af burst shots, der skal animeres, hvorefter du skal vælge kvalitet, størrelse og hastighed - og så har du en GIF-animation. Nemmere bliver det ikke.

Fast Burst Camera findes også i en gratis udgave, men du vil opleve en række begrænsninger. Du har ikke mulighed for at aktivere blitzen, nattilstand og lydløs tilstand. Billederne vil også gemmes langsommere i den gratis udgave, og der vil være reklamer visse steder.

Læs også: Kameraduel: Apple iPhone 6 Plus vs. Samsung Galaxy S6 Edge

Derfor er prisen på 7 kroner også givet godt ud, hvis du vil eksperimentere med appen. Du sparer lige nu 20 kroner, idet normalprisen er 27 kroner. Du kan finde appen i Google Play lige her.

Se nedenfor en demonstration af den smarte app.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frøkjær Strand 25-03-2015 13:21:16

Fast Burst Camera er i øvrigt en dansk app - lavet af mig :-)
Tak for artiklen -- hvis nogen har spørgsmål til app'en, så stil dem endelig her.

10 0
Niels de Boissezon 25-03-2015 16:38:44

Hej Peter

Først og fremmest tak for den gode app. Når nu app'en kun kan understøtte 1080p opløsning antager jeg at appen bruger videofeedet til at tage de mange fotos i rap. Kan 4K-support derfor være på vej?

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

1 0
Peter Frøkjær Strand 26-03-2015 06:59:22

Hej Niels,

Ja, den bruger det rå billede feed inden det bliver komprimeret til video - så resultatet er langt bedre end at "grabbe" frames fra selve videofeedet.
Jeg arbejder på at forøge billedestørrelsen - men det bliver kun til Lollipop og nyere

Mvh.
Peter

2 0

Om brug af cookies