Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Fem tips til din iPhone

Fem tips til din iPhone

Som optakt til lanceringen af iPhone OS 3.0 bringer Mobilsiden.dk fem små tips, som kan gøre livet lettere med det nuværende styresystem, mens du venter.

Rygterne om lanceringen af en ny version af Apples populære iPhone verserer i bedste velgående. Det er dog et faktum, at et nyt styresystem vil blive frigivet her til sommer.

Mobilsiden.dk har derfor samlet fem tips, der kan bruges i mellemtiden. Og hvem ved? Måske kan de også overføres til iPhone OS 3.0, når det kommer.

Fem tips...

 1. Nem betjening af iPod
  Når telefonen er låst, kan man betjene musikafspilleren ved at trykke to gange på home-knappen. Herefter har du mulighed for at trykke play/pause, et nummer frem/tilbage, spole og justere lyden - direkte i din 'lock screen'.

  Kommandoen kan også benyttes fra hjemmeskærmen, hvis musikken spiller. Man kan slå tippet til/fra under Indstillinger ->>>>>>>> Generelt ->>>>>>>> Hjemmeknap ->>>>>>>> iPod-betjeningspanel.


 2. To fingre giver punktum
  De fleste iPhone-brugere er velkendt med, at to tryk på 'space' resulterer i et punktum og et mellemrum. Samme funktion kan man imidlertid opnå ved at trykke én gang med to fingre.


 3. Stream musik fra computeren
  Ved hjælp af Wi-Fi og programmet Simplify Media kan du streame musikken fra din egen eller dine venners computere igennem iPhone.

  Programmet skal være installeret på både iPhonen og computeren, og begge enheder skal være tændt og logget ind, for at det fungerer.

  iPhone-applikationen kan hentes i App Store, mens pc/mac/linux-versionen downloades fra www.simplifymedia.com. Her kan du også læse meget mere om opsætning og funktioner.


 4. Zoom ind/ud i Google Maps
  Kort-applikationen, der er baseret på Google Maps, har en speciel zoom-funktion. Et dobbelt-tap med én finger zoomer ind, mens et enkelt-tap med to fingre zoomer ud.


 5. Send opkald til telefonsvareren
  Når du modtager et opkald, kan du sende det direkte til telefonsvareren ved at trykke to gange på 'lås'-knappen.

  Ønsker du blot at fjerne ringetonen og ellers lade telefonen ringe, trykker du én gang på samme knap.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies