Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Filmentusiaster med Windows Phone burde prøve denne app [TIP]

Filmentusiaster med Windows Phone burde prøve denne app [TIP]

Selvom den dedikerede app fra IMDB-tjenesten er det åbenlyse valg, så bør filmglade med Windows Phone prøve denne app.

De fleste filmentusiaster er formentlig faste brugere af den populære IMDB-tjeneste og de dedikerede apps dertil. Et andet alternativ er themoviedb.org, selvom denne ikke tilbyder skræddersyet apps til den daglige brug.

Få Windows Phone 8.1 i dag

Her bliver udseendet og brugerfladen istedet overladt til 3. partsudviklere, og det er slet ikke så dårlig en idé. Mobilsiden.dk har nemlig fundet en gennemført og gratis app til filmentusiasterne, der udnytter indholdet fra themoviedb.org, og den synes vi naturligvis, at i burde se lidt nærmere på. 

App’en hedder Film Closet, og kan hentes gratis fra Windows Phone Store via dette link.

- Da app’en giver mulighed for at peppe din låseskærm op, så vil du ved opstart blive spurgt om Film Closet skal “Angiv som låseskærm?”.

Herefter mødes du af en Windows Phone-skræddersyet brugerflade, der på sin vis minder lidt om IMDB app’en, men som også adskiller sig betragteligt. Hvor IMDB app’en har oversigterne menu, today og top news, så byder Film Closet istedet på menu, recent, now playing, upcoming, top rated, popular samt welcome. 

Selvom flere af de overstående henvender sig til det amerikanske marked ift. premierefilm osv., så er det alligevel en skøn genvej til underholdende indhold.

Udseendet fokuserer i høj grad på covers, og baggrunden ændrer sig konstant efter dine søgninger, hvilket bidrager til en herlig brugeroplevelse.  

Så hvis du altså er Windows Phone-bruger og vild med film, så vil jeg klart anbefale, at du øjeblikkeligt giver Film Closet app’en et forsøg, da den både er gratis og gennemført.

Kilde: Windows Phone Central

 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies