Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Find filmen med denne app [TIP]

Find filmen med denne app [TIP]

Dagens app-tip omhandler en smart iOS app, som kan finde enhver film, hvis du blot kan huske 2 medvirkende skuespillere.

De fleste af mobilsidens læsere, der foruden nyheder i tech-verdenen, også finder glæde i spillefilm er med sikkerhed bekendt med hjemmesiden IMDB.com. Her og på tjenestens dedikerede apps, kan der nemlig findes information om alverdens film. 

Få slowmotion i dine videoer med iMovie til iOS [TIP]

IMDB’s søgefunktion bruges også, når filmtitlen for en stund er væk. Her kan man f.eks. søge på en skuespiller fra filmen, og så ellers gå “All Filmography”(film som skuespilleren har været en del af) igennem film for film.

Der er altså ikke mulighed for at effektivisere søgningen bruge flere skuespillere deri. Netop derfor vil mobilsiden.dk lige en tippe en smart iOS app, der løser netop den opgave. 

- Start med at hente app’en That Movie With ganske gratis fra Apples App Store.Herover viser jeg hvordan app’en virker, og hvordan man bruger søgeresultatet videre i det velkendte IMDB-univers.

- Når app’en startes, så bliver det for beskueren tydeligt, at designeren har fulgt anvisningerne fra iOS 7 nøje. Tryk på teksten “That movie with”.

- Herefter popper søgefeltet frem, og vi kan nu søge efter første skuespiller.

- Når skuespilleren er valgt, vil skærmen på din iPhone nu være delt op. Vi trykker derfor på “and” forneden, og søger så på den anden skuespiller.

- Herefter kan vi enten udskifte de valgte skuespillere ved at trække profilbillederne mod højre. Vi kan også trække til venstre og igangsætte søgning efter filmen. Når filmen er fundet og vi trykker på titlen, så vil IMDB’s webside poppe frem. 

Herfra kan vi, som jeg viser i videoen, trykke på det velkendte delingsikon og derved fortsætte underholdningen fra IMDB’s dedikerede app til iPhone.

Kilde: AdditiveTips

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies