Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Find rundt i den kollektive trafik-jungle på Windows Phones med HERE Transit app’en [TIP]

Find rundt i den kollektive trafik-jungle på Windows Phones med HERE Transit app’en [TIP]

“HERE Transit” app’en kan med fordel hentes til din Windows Phone, hvis du bruger kollektiv trafik i dagligdagen.

De fleste danskere har formentlig besøgt hjemmesiden Rejseplanen.dk i forbindelse med planlægning af rejse med kollektiv trafik. Rejseplanen står månedligt for over 20 mio. rejseplanopslag, og er derfor Danmarks største offentlige internetservice. 

Nye Windows Phone modeller spottet

Opslagene vises naturligvis på hjemmesiden, men bruges i stigende grad også via dedikerede apps til både smartphones og tablets. Dog kan man også bruge alternativer til Rejseplanens egen app, og stadig sikre at data kommer fra selvsamme tjeneste. 

Netop derfor vil Mobilsiden.dk idag se lidt nærmere på den brugervenlige, og Lumia-indbyggede “HERE Transit” app, der naturligvis også kan installeres på andre Windows Phones via Windows Phone Store-linket her.

Idag viser vi processen fra en Lumia 520, der har “HERE Transit” app’en indbygget fra salgskassen.

- Som det fremgår ved opstart af app’en, så understøttes data fra Rejseplanen, og den ved naturligvis hvor jeg befinder mig.

- På første side kan jeg bruge “rejseplanlægning” til at planlægge rejsen fra A til B. Steder og “points of interest” vil naturligvis dukke op, som jeg skriver.

- Når søgningen er igangsat, vil mulighederne blive flot præsenteret med en overskuelig oversigt, der afslører rejsetid, bus/tog-nummer, samt om der er lang gåtur inkluderet før og efter rejsen.

- Vælges der en rejse seperat, så vil informationer vedr. denne blive udspecificeret i oversigten “REJSEOPLYSINGER” som vist herover.

Er du ikke i kendte omgivelser, så kan førstnævnte side også give adgang til “transport i nærheden”. Vælges denne så vil du fra standard blive præsenteret for adgangssteder i listform, men kan også vælge at se dem via et kort.

Nokias “HERE Transit” app, er et brugervenligt alternativ til Rejseplanens egen Windows Phone app, og Mobilsiden vil naturligvis anbefale kollektiv-rejsende læsere om at tjecke den ud.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies