Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Fire steder du bør slukke mobilen[TIP]

Fire steder du bør slukke mobilen[TIP]

Det er ikke altid nok at sætte mobilen på lydløs - sluk den helt når du sidder i møde eller går i biografen.

Hvornår har du sidst modtaget et mobilopkald der var så vigtigt, at det under ingen omstændigheder kunne vente en time eller to? Det sker nok meget få gange, så hvorfor ikke vise dine omgivelser noget mere nærvær, ved at slukke mobilen og være til stede?

Her er fem steder du nemt kan vise hensyn og nærvær ved at slukke mobilen:

I Biffen - Mange biografer husker folk på at sætte mobilen på lydløs inden filmen begynder. Men hvad hjælper det hvis personen foran hiver telefonen op og begynder at læse og besvare beskeder. Alene lyset fra telefonen er nok til at genere.

Til møde - ser man ofte deltagere, der godt nok har sat mobilen på lydløs, men alligevel har telefonen liggende på bordet foran dem. Dermed er det fristende lige at tjekke mails eller sociale medier. Sluk mobilen og vis de øvrige mødedeltagere at du er engageret og interesseret.

Læs ogsåDerfor elsker skolebørn og trendsættere iPhone

I bilen - ved de fleste, at de ikke skal benytte håndholdt mobiltelefon. Selvom de så har investeret i et håndfrit sæt, fristes mange til lige at tjekke den nyeste sms og måske også besvare den mens man kigger skiftevis på mobilen og ud af forruden. Sluk den! Det er dit eget og andres liv du gambler med.

På cafe - vælger mange lige at opdatere Facebook med dagens menu - men hver gang du tjekker mobilen ud er du mindre nærværende for personerne i dit selskab. Vis venner og familie respekt og lad mobilen være slukket eller lydløs i tasken.

Hvad mener du? Er det efterhånden blevet social accepteret at sidde med mobilen i hånden altid? Hvornår mener du man bør slukke sin telefon?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies