Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Gem mapper i mapper på din iPhone og iPad [TIP]

Gem mapper i mapper på din iPhone og iPad [TIP]

Hvis du har en sygelig trang til organisering, og en mappe ikke er tilstrækkelig, så se lige dette ninjatrick til iOS 7.1.

At Apples iOS-enheder er begrænsede, kommer sig nok ikke som den store overraskelse for Mobilsidens engagerede læsere. Det betyder blandt andet, at man ikke har fuld kontrol over hjemmeskærmen, når man eksempelvis sammenligner med konkurrenten Android.

De fleste iOS-brugere vil formentligt ikke ligge søvnløs over det, særligt efter at Apple i 2010 introducerede mapper med iOS 4.2, så apps kan organiseres bedre og mere overskueligt. Med iOS 7 i efteråret er det nu også muligt, at stoppe flere apps i de førnævnte mapper, som nu adskilles af sider.

Men hvad så, hvis det ikke er det du søger, men istedet vil organisere din hjemme skærm, så mapper kan lægges i mapper? Ja så er det jo godt, at Mobilsiden er stødt på et “ninjatrick”, der hurtigt kan løse netop det problem. Tricket, der kræver iOS 7.1, går som følger: 

- Tryk og hold fingeren nede på en app, til ikonerne begynder at ryste.

- Du skal nu placere en app i mappen som senere skal indeholde en anden mappe. 

- Når du slipper app’en, skal du nu hurtigt tage fat i den anden mappe, så du er klar til at lægge den i mappen, som nu åbner. 

Hvis ikke beskrivelsen giver mening, så se klippet hvor jeg demonstrerer løsningen.

 

Bemærk: Du vil dog ikke kunne se mappen, når du igen kommer ud på hjemmeskærmen.

Kilde: iDownloadBlog

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

25-03-2014 09:06:12

Alle disse mapper....Er det ikke at gå imod Apples tankegang ?

1 0

Om brug af cookies