Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Giv den gas på mobilen

Giv den gas på mobilen

Lyden af en potent bilmotor, der brøler, så ruderne vibrerer behøver ikke koste en formue. Et besøg i app-butikken kan også gøre det.

Du behøver ikke nødvendigvis kaste millioner efter en superbil for at nyde den lækre lyd af en fintunet motor, der brøler, når gaspedalen bliver jokket i bund. Du skal såmænd bare have en mobil med den rigtige app.

Lyden af ægte superbil

Der findes flere forskellige apps, som med et tryk på skærmen kan give dig lyden af rå motorkraft i ørerne. Det gælder for eksempel appen ”RevHeadz Engine Sounds”, som du gratis kan hente til sin Android-smartphone i Google Play.

Læs også: Ikonisk ringetone får ny lyd af DJ

Når appen er installeret, har du adgang til et udvalg af lækre lyde fra to- og firhjulede powermaskiner. Det kan blandt andet være lyden af en amerikansk 4,7L V8-muskelbil eller en japansk 1.000 kubik motorcykel. Hvis du ønsker flere lyde, kan du købe og downloade ekstra lyde inden for forskellige kategorier. Her er både lyden af klassiske og nyere Grand Prix-vindere, lyden af tunede gadebiler eller off road-køretøjer.

Vælger du appen ”Bedste HD billyde”, kan du vælge blandt sportsvogne fra Audi, BMW, Ferrari, Mercedes, McLaren og Porsche. Du kan endda bruge motorlydene som ringetone på mobilen eller konkurrere med vennerne om, hvem der er bedst til at kende forskel på motorerne.

Prøv den ægte vare

Det er selvfølgelig ikke alle, der kan nøjes med at lytte til en ægte superbil. Nogle har bare brug for det ægte adrenalinkick. Det er der heldigvis også råd for takket være en opfindelse, der hedder oplevelsesgavekort. Med sådan et gavekort får modtageren adgang til oplevelser, der rækker ud over det sædvanlige.

Læs også: Ny Politi-app på vej

Hos bl.a. Oplevelsesgaver.dk kan du for eksempel give en ven (eller dig selv) en tur bag rattet i en McLaren-sportsvogn eller en Lamborghini. Du kan også vælge en hel weekend bag rattet i en række toptunede Ferrarier. Det er helt sikkert ikke et oplevelsesgavekort, du glemmer med det samme - og mens du går og venter på, at oplevelsesgaven dumper ind ad døren, kan du kvit og frit hygge sig med RevHeadz eller Bedste HD billyde.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies