Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Gør dine iPhone-beskeder lidt mere private [TIP]

Gør dine iPhone-beskeder lidt mere private [TIP]

Hvis du er træt af, at alle omkring dig kan læse med, når du får en sms på din iPhone, så læs med her - sådan undgår du at vise indholdet i nye sms'er.

Der er mange, der har en iPhone, og derfor er der nok også mange, der har modtaget en sms, som man ikke lige ville have, at alle omkring en skulle kunne læse med på. Her er en hurtig guide til, hvordan man fjerner teksten fra meddelelsen om, at der er en ny besked.

For god ordens skyld snakker vi her om sms'er og iMessage - der kan komme beskeder gennem utallige applikationer, fx Facebook Messenger, WhatsApp og andre lignende apps. Er du irriteret over dem, skal du ind i deres respektive indstillinger.

Læs også: Ultimativ nostalgi: Giv din iPhone-optagelser VHS-look [TIP]

Tilbage til sms'erne. Dette råd vil ikke få notifikationen om en ny sms til at forsvinde, men i stedet for at skrive teksten, hvor alle kan se det, vil der fremover stå "1 ny besked" - hvis der altså kun er en.

For at gå over til den lidt mere diskrete løsning skal du:

  1. Gå ind i 'Indstillinger'.
  2. Find og vælg punktet 'Meddelelser'.
  3. Find og vælg punktet 'Beskeder'.
  4. Find funktionen 'Vis eksempler', og slå den så fra.
Læs også: Print trådløst fra iPhone eller iPad med AirPrint [TIP]

Efter disse fire trin vil din iPhone eller iPad ikke længere skrive indholdet af dine beskeder på hjemmeskærmen, når du modtager dem. Og fortryder du, er det selvfølgelig samme vej ind og rette op.


Apple iPhone 6s - billigste pris fra 1997kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies