Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Grouproom - hjælp til koordineringen [TIP]

Grouproom - hjælp til koordineringen [TIP]

Eksamenstiden er snart over os - og der er hjælp at hente til overblikket

Foråret og sommeren er lig de energikrævende eksaminer, om du går i gymnasie eller universitet. Når det gælder større opgaver der udarbejdes i fællesskab, kræver det en vis mængde koordinering mennesker imellem.

Her bruges tjenester som Dropbox og Google Drive flittigt når mapper skal oprettes, arbejdsopgaver fordeles og dokumenter gennemarbejdes. Disse lagringstjeneste bruges dog til mange andre formål, så dine billeder og videoer kan hurtigt fylde og overtage pladsen fra de mere produktive henseender.

Læs også: Onedrive + Dropbox = 200 GB gratis lagerplads

Heldigvis findes der alternativer med skarpt øje for produktiviteten.
Grouproom kan hjælpe din gruppe og dig til et større overblik over opgavens omfang og udarbejdelse.

Den danskudviklede online-tjeneste, Grouproom, er kommet til verden for at bringe samarbejdet til et nyt niveau.

Læs også: Studiestart: Samarbejdet i skyen

Ved at være udviklet og kompatibel med henholdsvis computer, tablet og smartphone, kan du altid være opdateret på det seneste udførte arbejde på det forestående projekt. Efter at have udfyldt essentiel information, som navn, mail og gruppenavn, og trykket på det bekræftende link i en tilsendt mail er du i gang med at bruge det online grupperum.

Grouproom ejer selv plads i skyen som du kan arbejde på, med mulighed for at tilgå Dropbox og Google Drive-dokumenter og importere dem til online-produktiviteten.

Læs også: Google Drev lader dig arbejde i Microsoft Office

Herunder gør grupperummet også flittigt brug af task-management, hvor opgaver kan fordeles og tikkes af når virksomheden er kontaktet eller litteraturlisten lavet. Ligeså hjælpes koordineringen på vej af den interne chat der kan anvendes på computer og mobilt, så hverdagsemnerne ikke fylder i arbejdssnakken.

Trods det specifikke fokus på udarbejdelse af opgaver, kan det også være relevant for din virksomheds delegering af arbejdet.Det skal bemærkes at den webbaserede platform er det primære arbejdssted, hvor applikationen skal ses som supplement til www.grouproom.com, og en måde hvorpå man kan være opdateret på farten.

Grouproom er at finde i Android- og iOS-univserset, og hvorvidt der kommer en Windows Phone-udgave vides endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies