Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er 3 hurtige foto-fif til din Windows Phone [TIP]

Her er 3 hurtige foto-fif til din Windows Phone [TIP]

Mens Mobilsidens Windows Phone brugere utålmodigt venter på nye features med version 8.1, så er her 3 hurtige foto-fif.

Vi kunne for nyligt afsløre på Mobilsiden.dk, at Windows Phone 8.1 opdatering kommer i juni. Den længe ventede opdatering, der blandt lukker op for den personlige assistent Cortana, og mange andre features(funktioner), har indtil nu været udelukkende forbeholdt udviklere. 

Windows Phone 8.1 - Vores første indtryk

Vi har dog fortalt, at andre utålmodige “vågehalse” efter frigivelsen, har hentet opdateringen inden den officielle udrulning, da de tilsyneladende ikke har kunne vente. Befinder du dig istedet stadig på den nuværende version 8.0, så har Mobilsiden lige samlet 3 hurtige foto-fif til dig og din Windows Phone, som du måske kender til allerede.

Få en blæret låseskærm på din Windows Phone med app'en Blur [TIP]

Hurtig kamera adgang
Når knægten rejser sig på bentøjet for første, er der ingen tid at spilde. Det handler om at få foreviget øjeblikket inden han igen sætter sig rumpen, og konen brokker sig over at du ikke var klar med kameraet. 

På Windows Phones kan du trykke og holde kamera-knappen nede til du mærker en lille vibration fra mobilen. Så starter kameraet automatisk op, selv når mobilen skærm er slukket og låst. 

Hurtig scrolning 
Filmrullen på din Windows Phone kan formentlig hurtigt blive fyldt op med mindeværdige øjeblikke. Når du åbner mappen ser du alle billederne i net, og kan ved et tryk forstørre dem op i fuld skærm og så bladre sidevejs.

Men vidste du følgende?

Når du vælger en billede og kniber sammen(med 2 fingre) på billedet, så vil du istedet blive præsenteret for en scroll-funktion, der kan give den almindelige bladren baghjul tilhver en tid. Den virker både i stående og liggende tilstand.

Genvej til kamera-effekter
På Windows Phone-platformen findes der et hav af foto-apps, ganske som til Android og iOS. Vi har nævnte nogle af dem i artiklen Her er Nokias favorit foto-apps til Lumia mobilerne [TIP]. Det smarte er så her, at du kan få genvej til dem i selve kamera app’en på mobilen.

Dine genveje frembringer du, ved at trykke på ikonet med de modstridende pile. Herfra kan du desuden også springe videre i Windows Phone Store og installere nogle flere.

Har du nogle fede foto-apps eller særlige Windows Phone tips til kameraet, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies