Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er 4 Android-launchere, du bør prøve [TIP]

Her er 4 Android-launchere, du bør prøve [TIP]

Pust nyt liv i din Android-smartphone eller -tablet med en ny hjemmeskærm - også kaldet launcher. Her er de 4 bedste launchere, du bør give et forsøg.

Foto: Mobilsiden.dk

Skal der ske noget nyt og spændende på din Android-mobil eller -tablet, eller vil du blot have mulighed for i højere grad at tilpasse, hvordan din hjemmeskærm ser ud? Så læs med her.

Læs også: Yahoo’s intelligente Aviate-Launcher er klar for alle [TIP]

Nedenfor har vi nemlig samlet de 4 launchere, som du bør installere på din Android-enhed, så du kan slå fantasien løs og give den nyt liv og få nye, spændende funktioner.

Nova Launcher

Den mest populære tredjepartslauncher er Nova Launcher, som findes både en i gratis udgave med begrænset funktionalitet og i en betalingsudgave kaldet Nova Launcher Prime, som i skrivende stund er på tilbud til kun 6 kroner frem til den 1. januar.

Læs også: Gør din Android-mobil nyere at se på. Pris: 6 kr. [TIP]

Med Nova Launcher får du en minimalistisk hjemmeskærm i det såkaldte Material Design, der er propfyldt med funktioner til at opsætte hjemmeskærmen lige som du vil. Nova Launcher understøtter også gestures, så du kan aktivere et væld af handlinger ved forskellige bevægelser på skærmen. Din opsætning på hjemmeskærmen kan også sikkerhedskopieres og gendannes mellem dine forskellige Android-enheder.

Download Nova Launcher i Google Play her.
Download Nova Launcher Prime i Google Play her.

Action Launcher 3

En launcher, der minder meget om Nova Launcher, er Action Launcher 3, der har mindst lige så mange funktioner. Action Launcher 3 er som udgangspunkt gratis, men ligesom Nova kan du opgradere for at få flere funktioner. Prisen er et engangsbeløb på 39 kroner, hvor du får adgang til en masse genvejsfunktioner, som gør det langt smartere og hurtigere at åbne og aktiviteter fra hjemmeskærmen. Med Action Launcher 3 kan du desuden opnå det samme design og de samme funktioner som på Googles Pixel-telefoner.

Download Action Launcher 3 i Google Play her.

Foto: Mobilsiden.dk

Google Nu Starter

Hvis du vil skifte udseendet på din hjemmeskærm til at ligne Googles Nexus-smartphones, er det den gratis launcher Google Nu Starter, du skal downloade. Den er utrolig simpel og har kun de mest nødvendige funktioner. Hvis Nova Launcher og Action Launcher 3 byder på lidt for mange tilpasningsmuligheder, er Google Nu Starter bestemt et forsøg værd.

Download Google Nu Starter i Google Play her.

Foto: Mobilsiden.dk

Arrow Launcher

Microsoft har også lavet en launcher til Android-enheder. Den går under navnet Arrow Launcher og skiller sig en anelse ud fra de øvrige ved at være opdelt i faner med forskelligt indhold. Her finder du bl.a. ’Recent’ med dine seneste billeder, SMS’er, opkald og filer, ’Apps’ med dine mest brugte apps, en fast placeret dock i bunden og adgang til en komplet liste af dine installerede apps, ’People’ med din opkalds- og SMS-historik, ’Reminders’ med påmindelser og til sidst ’Documents’ med dine filer og med direkte adgang til Office 365.

Download Arrow Launcher i Google Play her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies