Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er 5 Android-apps til din nyindkøbte Chromecast [TIP]

Her er 5 Android-apps til din nyindkøbte Chromecast [TIP]

Hvis du er ny eller erfaren bruger af Googles Chromecast til stuealteret, så kan disse apps måske være noget for dig.

Vi har fornylig fortalt på Mobilsiden.dk, at Goggles Chromecast er kommet til Danmark. Medie-stick’en, der kobles til dit stuealter via HDMI, kan bruges til populære apps som Netflix, Youtube, Google Play Film og Red Bull TV, for blot at nævne et par stykker.

Hvad er Chromecast?

Er du Android-bruger, og på udkig efter flere apps, så har vi fundet 5 bud, som du måske kan kigge lidt nærmere på. 

Allcast
Vi har tidligere fortalt, at Allcast-udvikler teaser for “skærmdublering” til Android. Allcast app’en er det åbenlyse valg, og kan snilt sende både musik, video og fotos op i fuld format. App’en findes i en gratis version, men længden af video du kan streme heri er begrænset. Ønsker du den fulde “Allcast Premium” kan den hentes for 27,24 kr. her.

Plex
Media-tjenesten Plex er klar til at håndtere alverdens filer, og kan sende dem trådløst til andre enheder, så som Chromecast. Plex app’en findes i en gratis version foruden den fulde “Plex for Android”, som går for 27,18 kr. i Play-butikken.

MyCastScreen
Denne app er en hjemmeskærms-erstatning til den Google leverer med Chromecast. Så er du frisk på at få lokale vejrudsigter, nyheder eller måske en personlig baggrund på stuealteret med Chromecast, så tag et kig på MyCastScreen fra Google Play til den nette sum af 6 kr.

DayFrame
Hvis du ønsker, at pryde stuealteret med fotos fra de sociale tjenester som Facebook, Twitter, Instagram og Google+, så skal du hente DayFrame app’en. Den er som udgangspunkt gratis, men tilføjer dog et logo i toppen af skærmen. For at fjerne dette, skal du dog betale lidt ekstra.

GamingCast
Er du spilentusiast for gamle klassikere som Snake og Pong, så kan GamingCast app’en sende underholdningen op i fuld format. App’en koster 7,77 kr og hentes i Google Play her.

Sidst men ikke mindst, så byder Google Play butikken også på “Cast Store for Chromecast”. Den kan hjælpe med at finde flere apps til den smarte lille streaming-dongle fra søgegiganten. 

Har Mobilsidens Android-læsere ellers andre fede apps til Google Chromecast eller venter i stadig på leveringen? 

Kilde: AndroidPIT

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

netfors 09-05-2014 15:08:47

@Martin. Jeg har prøvet flere forskellige, blandt andet LocalCast og AllCast. De kan nu begge tage undertekster med? Men jeg kan ikke få tekst med, når jeg streamer via min NAS, kun hvis afspilningen foregår lokalt fra min telefon? Har du nogen erfaring med hvordan det virker? Eller hjælp fra alle andre vil også blive modtaget med et stort smil? ;-)

1 0
Martin 29-03-2014 21:05:35

LocalCast kan streame lokalt indhold fra både telefon/tablet og NAS direkte til Chromecast. Det virker helt flydende, og den kan endda tage undertekster med. Samtidig kan den roterere filmen i trin på 90 grader hvilket er genialt for alle dem som glemmer at holde mobilkameraet vandret når de videofilmer! Desuden kan den zoome ud og ind.

Brugerfladen er ikke den bedste, men det er en super app hvis man har film liggende lokalt.

0 0
Martin 29-03-2014 21:07:04

Glemte også at nævne at Chrome Beta for android kan beame videoer til Chromecast, se min kommentar her:
http://www.mobilsiden.dk/anmeldelser/google-chromecast-anmeldelse-nem-og-billig-streaming-til-fjernsynet-produkttest,lid.31190/

0 0
Morten 27-03-2014 16:29:31

Plex findes ikke i en gratis udgave. Den gratis app et lyn for folk der i forvejen abonnerer på deres services.

1 0
Søren Resbo 27-03-2014 08:38:01

PocketCast, som længe har været min favorit podcast app, har lige fået Chromecast understøttelse. Nu kan jeg se de fleste af fx DR's programmer igennem Chromecast'en. Hent her https://play.google.com/store/apps/details?id=au.com.shiftyjelly.pocketcasts

Den nye app Photowall for Chromecast (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photowall) er også lidt fed.
Den laver en fælles fotovæg på Chromecast'en, og kræver egentlig ikke at fotobidragerne har app'en installeret, men bare at enheden har en chromebrowser (sådan som jeg forstår den i hvert fald - har ikke noget at lege så meget med den endnu).

6 0

Om brug af cookies