Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er 5 Facebook-fif til din Windows Phone [TIP]

Her er 5 Facebook-fif til din Windows Phone [TIP]

Hvis du ønsker at få max. udbytte af den officielle Facebook app til Windows Phone, så kan disse tricks hjælpe.

De fleste Windows Phone-brugere er i forvejen klar over, at deres mobil indeholder en helt særlig Facebook-integration i forhold til konkurrenter som iOS og Android. Alligevel bruger mange stadig den officielle app til formålet, når der lige skal kastes et hurtigt blik på dagens nyhedsoversigt. 

Facebook Messenger endelig til Windows Phone

Mobilsiden.dk er i den forbindelse stødt på 5 tips til app’en, der både kan gavne nye og erfarne tilhængere, og dem vil vi naturligvis gerne dele med jer her. 

 

Gemte beskeder

Facebook opdeler pr. automatisk dine beskeder i henholdsvis “Indbakke” og “Andet”. Det er primært for at undgå, at beskeder fra “ikke-venner” ikke rammer den almindelige indbakke. Skulle du alligevel lede efter en besked, der på mystisk vis ikke er dukket op, så kan du lynhurtigt skifte over til din “Andet”-indbakke.

- Når du har trykket på besked-boblerne i toppen af app’en, skal du nu trykke på det runde ikon i bunden med pile der peger i hver sin retning. Herefter vælger du “Andet”, og kan så se om den manglende besked findes her.

Dine billeder på låseskærmen

Androids “Facebook Home” integration har ikke ramt Microsofts Windows Phone enheder, men hvis du ønsker, at se forskellige Facebook-billeder på din låsekskærm, så det kan det snilt lade sig gøre ved at: 

- Åbne Indstillinger i Facebook app'en, og tryk så “Låseskærm”.

- Herefter skal du bekræfte, at app’en må ændre baggrund på låseskærmen.

 

- Nu kan du både vælge hvilke albums billederne skal komme fra, og hvordan det skal se ud (låseskærm-skabelon).

Ryst for at genopfriske

Facebook app’en til Windows Phone opdaterer automatisk indholdet, når du ryster din telefon. Virker det ikke for dig, så skal du:

- Åbne Indstillinger

- Derefter sikre, at “Aktivér ryst for at genopfriske” er slået til.

Lokation til/fra

Ikke alle Facebook-tilhængere er lige vilde, med at dele frit ud af lokationsinfo, så den mulighed kan naturligvis også fravælges på Windows Phone-mobilerne. Igen skal du:

- Åbne Indstillinger i app'en

- Herefter sørge for, at "Sted" er slået fra

Check-In

Ganske som en masse 3.parts apps kan den officielle Facebook app også klare en statusopdatering med et såkaldt "Check-In". Det foregår nøjagtig som på de konkurerende platforme, ved at trykke på "Check-In"-ikonet længst til højre.

- Eller ved at bruge det integrerede ikon under “ny statusbesked”.

Har du flere Facebook fif til Windows Phone, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Kilde: Windows Phone Central

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 04-04-2014 16:25:22

"Hvis du ønsker at få max. udbytte af den officielle Facebook app til Windows Phone, så kan disse tricks hjælpe." Hvordan får man fat i en officiel FB app, jeg kan kun finde den uofficielle fra Microsoft :(

0 0
Morten Rank 04-04-2014 17:26:56

Hej David.

Det er Microsofts Facebook client, der af de fleste betragtes som den officielle app, som jeg refererer til. Altså denne her: http://www.windowsphone.com/da-dk/store/app/facebook/82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e

Vh Morten Rank, Mobilsiden.

0 0

Om brug af cookies