Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er 5 Pebble-apps til din Android smartphone [TIP]

Her er 5 Pebble-apps til din Android smartphone [TIP]

Hvis du er smartphone-ejer i søgegigantens Android-univers, og har købt dig et Pebble-ur, så se lige disse fem apps.

Vi har tidligere fortalt på Mobilsiden.dk, at Pebble’s App Store endelig klar til Android. Apples iOS brugere havde, som så ofte før, fået et lille forspring på den dedikerede app-butik, men i maj var den omtalte 2.0 opdatering klar til søgegigantens Android system. 

Pebble App Store giver adgang til download af de såkaldte “watchapps”(apps til Pebble) og “watchfaces”(skins til Pebble). Mobilsiden er i den forbindelse løbet på en lille liste over app-anbefalinger til Pebble-uret, som vi gerne vil dele med jer. 

Evernote
Den populære notes-apps Evernote, som mange af jer læsere sikkert er daglige brugere af, har også fundet vej til Pebble-uret. App’en giver ikke overraskende adgang til dine noter på armen, og du har desuden mulighed for at sortere i dem. 

Evernote kan hentes fra Pebble App Store her.

Phone Ringer
Mange Pebble-ejere kan potentielt have tendens til at holde mobilen på lydløs, når notifikationer og lignende alligevel strømmer ind på uret. Hvis du trådløs vil slå lyden til/fra på din Android smartphone, så skal du bruge en app som Phone Ringer. Med den kan du selv slå lyden til/fra samt vibration direkte fra Pebble. 

Pebble Phone Ringer Switcher kan hentes fra Google Play her.

Sleep as Android 
App’en “Sleep as Android” er en slags vækkeurs-app med søvncyklus registrering. Det bruges altså til at overvåge din søvnmønster, snorken, venden og drejen, og her kan Pebble-uret bidrage til yderligere registrering. 

Sleep as Android kan hentes fra Google Play her.

RunKeeper
Træningen kan effektiveres yderligere med RunKeeper app’en til Android mobilerne. RunKeeper app’en til Pebble-uret kan ikke styre Android-mobilen, som på andre apps, men hjælper alligevel med at give et nemt tilgængeligt overblik. 

RunKeeper kan hentes fra Pebble App Store her.

Canvas for Pebble 
Med Canvas app’en kan du designe dit eget watchface(skin) til dit Pebble-ur fra din Android mobil. Der er rigeligt med tilpasningsmuligheder, og derfor kun fantasien der sætter grænser. Canvas understøtter desuden både statisk og dynamisk indhold på Pebble-uret. 

Canvas for Pebble kan hentes fra Google Play her.

Har du en yndlings-app til Pebble? 

Kilde: AndroidCommunity

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Thorius 02-05-2014 09:25:25

For mig er appen "Glance" en must have til mit pebble Steel. Et par gode apps er også "Nav Me" der giver dig navigation på dit håndled. Samt MusicBoss hvor du styre din musikafspiller.

1 0
Søren 01-05-2014 17:48:15

et pebble kan købes for 150$ på getpebble.com, mon vi nogensinde får en anmeldelse inde på siden?

2 0
Henrikmand 02-05-2014 10:43:34

Jeg skrev med en af journalisterne her på siden for et års tid siden, da jeg fik mine 2 hjem. Den gang ville de rigtig gerne låne det ene af dem til en anmeldelse, og vi aftalte at han bare kunne kontakte mig, når det passede.
Derefter hørte jeg ikke mere. Så man ville nok hellere vente på håndvægten fra Samsung, som ikke kan aflæses i dagslys eller tåle vand, eller se hvornår Apple kommer med noget, der sikkert kun fungerer med iOS-enheder.
I mellemtiden er Pebble på verdensplan stukket af fra alle andre :p

2 0
01-05-2014 13:29:04

Hvor får man dog ufateligt meget ramme, for den pris, det er da design der vil noget - NOT

0 1
TF 01-05-2014 13:57:58

Vis det her pebble ikke er dig så se på et pebble steel mener jeg det hedder.

0 0
Henrikmand 01-05-2014 11:50:59

At RunKeeper på Pebble ikke kan styre uret, er ikke helt korrekt.
Du kan bruge "Pause" og "Resume" under en træning. I praksis betyder det, at hvis jeg fx. skal ud på en løbetur, så starter jeg RunKeeper på telefonen, og trykker "Pause" med det samme. Herefter stopper jeg telefonen i baglommen, og bruger "Resume", når turen starter, og "Pause" når jeg kommer hjem. Så kan jeg tage telefonen op af lommen og trykke "Stop".
Det er ikke helt optimalt endnu, men det virker ganske udmærket, og der er fedt, at man ikke skal rende rundt med et tungt Garmin ur på håndledet!

0 0

Om brug af cookies