Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er fem Facebook-alternativer til din Android mobil [TIP]

Her er fem Facebook-alternativer til din Android mobil [TIP]

Hvis du ikke bryder dig om Facebook app’en fra Mark Zuckerberg & Co. så kan du se nærmere på disse alternativer.

Facebook introducerede brugerfladen “Facebook Home” til Android i foråret sidste år, men da launcheren overtager mobilens låseskærm med billeder fra det sociale medie, så er der mange der vælger, at slå det fra igen.

Tip: Her er 5 fede Facebook tips til Android

Helt anderledes er det gået Facebooks iPhone app “Paper” som dog er forbeholdt amerikanerne, men som nemt kan hentes via denne guide. Den giver nemlig en markant anderledes og flydende Facebook oplevelse, end den vi kender fra Facebook til iOS.

Sådan muges der ud i app-samlingens Facebook-adgang på Android [TIP]

Desværre er Paper ikke tilgængelig til Android, men mobilsiden.dk har istedet fundet en liste over fem alternative Facebook apps til Android, som i eventuelt kan prøve at kigge lidt nærmere efter. 

Fast for Facebook
Denne app giver brugeren tilpasningsmuligheder for design, farve og indhold og betjeningen lettes ved implementering af brugbare bevægelser fra kanten af skærmen. Fast for Facebook kan afprøves gratis fra Google Play butikken her.

Friendcaster
Denne app minder lidt om Facebooks egen, men bringer dog nogle interessante tilføjelser til puljen. Du kan f.eks. via feed filters sortere opslag, og der er også swipe-muligheder i denne app. Friendcaster kan afprøves gratis fra Google Play butikken her.

Seesmic
Denne app skiller dig i hvert fald ud fra andre Facebook alternativer. Udseendet er på ingen måde prangende, og måske med tendens til kedelig for de fleste, der er vant til den officielle app fra Facebook. Seesmic kan naturligvis også afprøves gratis fra Google Play butikken her.

Flipster for Facebook
Endnu et alternativ kan afprøves gratis fra Google Play butikken via dette link. Flipster byder også på tilpasningsmuligheder med blandt andet 18 forskellige temaer at vælge imellem. Der er derfor stor mulighed for at lave en personlig Facebook brugerflade efter eget ønske.

Klyph for Facebook
Klyph er knap så velkendt som nogle af de overstående alternativer, men bør alligevel få en chance. App’en giver nemlig en flot og fingervenlig brugerflade med lækre animationer. Klyph for Facebook kan hentes fra Google Play her.

Bruger du Facebooks officielle app eller foretrækker du et alternativ til din Android mobil?

Kilde: AndroidPIT

 
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Logik 22-07-2014 22:17:52

Troede at det var meget kritisk, at man havde et officielt app.
Gud forbyde at et tredje parts app er bedre!

4 0
Om brug af cookies