Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er Nokias 6-trins guide til det perfekte selfie med Lumia [TIP]

Her er Nokias 6-trins guide til det perfekte selfie med Lumia [TIP]

Hvis din Filmrulle på Lumia-mobilen ophober sig af mislykkede “selfies”, så har Nokia lavet en guide, der kan hjælpe dig på vej.

Vi ved i forvejen, at over halvdelen af danskerne helst så sig fri for de irriterende selfies på de sociale medier. Alligevel vil et hurtigt overblik af nyhedsoversigten på Facebook formentlig afsløre adskillige og måske endda mislykkede forsøg på selv samme fototeknik. 

I den anledning har Mobilsiden fundet en 6 trins guide på Nokias hjemmeside til det perfekte selfie med Lumia-mobilerne, og den skal i naturligvis ikke snydes for. '

1.Position

Positioneringen er alfa og omega for dit selfie. Sørg for at holde armen i en tilpas længde fra kroppen. Kommer du for langt væk, så ser hovedet lille ud, og hvis du kommer for tæt på, ja så kan det gå lige så galt. 

Nokia anbefaler desuden, at bruge “Elfenben”-effekten fra deres Nokia Creative Studio app, der kan downloades gratis fra Windows Phone Store her.

2. Lokation

Populære selfies er ofte taget til Oscar uddelingen eller til særlige begivenheder. Sørg for at vælge det rette sted, så dit ansigt ikke kun brydes af herretoilettets interriør. 

Husk naturligvis at dele dit selfie via de sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram osv. Hvis du er heldig, så skal der nok være et par venner der “Synes godt om” billedet. Delinger sker formentlig kun for de kendte og kongelige.

3. Posering

Halsens folder kan undgåes, hvis du tager billedet oppefra, og hvis du ikke kigger lige ind i kameret, så mener Nokia, at det får billedet til ligne et vennerne har taget.

Overvej derfor nøje, hvordan du får det med du ønsker.

4. Tag billedet

Nokia anbefaler naturligvis, at kameraet er indstillet til ansigtet, og at du får ansigtet med i billedet. Nok kan armens placering være akavet, men rystelser fra forevigelsen klar billedstabiliseringen (OIS) på Nokias Lumia Pureview smartphones.

5. Redigering

Fotoredigeringen er en vigtig, faktor der spiller ind for vores selfies og Windows Phone Store har masser af apps til formålet. Hvis det virker uoverskueligt, så kan du måske bruge dette tip: Her er Nokias favorit foto-apps til Lumia mobilerne [TIP]

6. Gentag

Rom blev ikke bygget på en dag, så derfor vil det første selfie sikkert heller ikke sidde lige i skabet. Forsøg dig ad, og husk at du kan opbevare dine billeder på din OneDrive konto, så de ikke fylder på din Lumia-mobil. 

Afslutningsvis runder Nokia guiden af med at fremhæve vigtigheden i, at du ikke smiler på dine selfies, da det efter sigende er for amatører. Istedet skal du i øjeblikket tænke på, hvad 728 divideret med 17 er. 

Smiler du på dine selfies?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies