Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Her er Nokias favorit foto-apps til Lumia mobilerne [TIP]

Her er Nokias favorit foto-apps til Lumia mobilerne [TIP]

Er du en flittig mobilfotograf på din Lumia-mobil, så kan Nokia’s foretrukne foto-apps måske være interessante.

De forskellige platforme byder på hver deres jungle af foto-apps til mobilen, og det kan mildest talt være umuligt, at finde frem til de fantastiske, der skiller sig mærkbart ud i mængden. 

Er du bruger af Nokias Windows Phones, så har Mobilsiden.dk fundet en favoritliste på deres hjemmeside, i måske kan gøre brug af: 

Nokia Creative Studio 
Nokias egen og uhyre populære bud, kan hurtigt tilføje fede filtre, sløring og farveeffekter til dine private snapshots. Den er ganske gratis, og kan downloades her fra Windows Phone Store.

Instagram (BETA)
Når det kommer til fotoredigering, kommer vi ikke uden om det sociale medie's filter-fader Instagram, der naturligvis også findes til Windows Phone. Instagram (BETA) kan downloades for frit lejde i Windows Phone Store her.

Fresh Paint
Hvis du på udkig efter en app, der i et snuptag kan forvandle dit fokuserede snapshots til lærred af penselstrøj, så kunne Fresh Paint app’en måske være noget for dig. Foruden “maleri-funktionen”, så kan du nemt tilføje dine egne krøller på billedet, så det forbliver så personligt som muligt. Fresh Paint er ganske gratis fra Windows Phone og downloades her.

Phototastic
De sociale medier har i en rum tid været offer for de såkaldte collage-billeder, så vennerne rigtigt kan se, hvor meget du hygger dig med både brunch, sol og veninder på et og samme billede. Vil du prøve dig i kast med den vinkel, så skal du prøve Phototastic, der frit kan afprøves i en gratis version fra Windows Phone Store her.

PicsArt
Denne app er endnu en alsidig en-af-slagsen, der kan peppe dit snapshop op med adskillige valgmuligheder. Da den er ganske gratis som de andre, vil jeg blot anbefale, at du henter og prøver den af. Det gøres via Windows Phone Store her.

Har ingen af de overstående imponeret din smag, så kan du måske se nærmere på disse tidligere foto-tips fra Mobilsiden.dk: 

Foto-app’en Dualshot foreviger det hele - både foran og bagved linsen [TIP]

Tip: Her er fotografernes top 20 over foto-apps til mobilen

Kilde: Nokia

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies