Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Hold styr på bil-økonomien med denne app

Hold styr på bil-økonomien med denne app

TIP: aCar tilbyder dybdegående statistik samt et komplet overblik over udgifterne til bilen - endda på dansk.

Er du forretningsmand på farten og har en kørselsbog der skal holdes opdateret, er du privatperson med passion for økonomi og statistik, eller ønsker du bare at følge din bils benzinforbrug så er aCar til Android noget for dig.

aCar er udviklet med henblik på at gemme og give alle de oplysninger man kan ønske sig, omkring sine transport-udgifter.

Med aCar kan du gøre alt fra at holde øje med benzinforbruget over tid, til at indtaste og følge køretøjets totale omkostninger i løbet af ejerskabet. Kort sagt tilbyder aCar alt inden for køretøjs-statistik.

Det er desuden muligt at oprette og vedligeholde informationer om flere biler, motorcykler eller anden form for transportmiddel på én gang.

Eksempel på et grafisk diagram over et køretøjs forbrug km/l.
Eksempel på et grafisk diagram over et køretøjs forbrug km/l.

Overraskende statistisk

Med aCar er det helt op til en selv hvor detaljeret en statistik man ønsker at føre for sine køretøjer, begrænsningen ligger ikke i applikationen, men i ens egen disciplin.

Personligt har jeg brugt aCar i over to år, og applikationen kan, hvis man ønsker det, udføre meget detaljerede statistiker over de oprettede køretøjer, selv statistik man bagefter bliver overrasket over at se.

aCar er gratis at downloade og anvende, men skal man have dansk understøttelse, er det nødvendigt med pro-udgaven til 35 kroner, begge versioner kan hentes her via Google Play.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies