Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Hvis du har sendt en SMS i den gale retning, kan du fortryde med TigerText app’en [TIP]

Hvis du har sendt en SMS i den gale retning, kan du fortryde med TigerText app’en [TIP]

Hvis ordbogen driller, eller du ved uheld har sendt sms’en for hurtigt, så kan TigerText app’en måske være noget for dig.

Hvis du som mig er hurtig på smartphone-tasterne, så har du sikkert også prøvet, at sende en sms i den gale retningen mere end én gang. Det skulle også være mærkeligt, hvis ikke du, ved en fejl, har ramt SEND-knappen for tidligt et par gange, og efterfølgende må supplere med resten af indholdet. 

Det ville jo være fantastisk, hvis man kunne trække sms-beskeden tilbage, inden modtageren fik den læst. Derfor er det godt, at Mobilsiden.dk er løbet ind i en app, der måske kan hjælpe Android-brugerne med at løse opgaven.

Android-systemet har som andre mobile platforme, ingen integrerede funktioner. der kan trække en afsendt sms tilbage. Derfor skal man have fat i en alternativ app, som istedet kan løse opgaven.

“TigerText Secure Messenger App” kan downloades gratis fra Google Play Store her. Det er en alternativ messenger-app, hvorfra du kan sende almindelige sms til dine kontakter. Modtageren behøver ikke have app’en installeret, men vil blot modtage dine beskeder som hidtil.Som det fremgår i videoen herover, så handler TigerText om sikkerhed. App’en er udviklet til det amerikanske erhverv, og tilbyder en slags “Snapchat”-funktion, hvor beskederne slettes en periode efter læsningen. 

Men app’en giver også mulighed for, at du kan slette afsendte beskeder, hvis du vel at mærke, når det inden modtageren har læst den. Det gøres eftersigende, ved at holde fingeren på den afsendte besked nede, og derefter vælge “Recall”(tilbagekaldelse). 

Er jeg den eneste som til tider får sendt utydelige og halvfærdige beskeder til venner og familie, eller er der flere som kan nikke genkendende hertil? Skriver i beskeden helt om? Eller sender i en supplerende SMS afsted bagefter, der forhåbentlig kan bringe klarhed over budskabet? 

Kilde: AndroidPit

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Walter A 17-03-2014 18:15:34

Læserne må åbentbart ikke bruge specialtegn!!!

Kunne I være så venlige at anføre i overskrften hvilket system artiklen drejer sig om:

Forslag:

Hvis du har sendt en SMS i den gale retning, kan du fortryde med TigerText app (TIP- android)

0 0
Walter A 17-03-2014 14:32:37

Kunne I være så venlige at anføre i overskrften hvilket system artiklen drejer sig om:

Her: Hvis du har sendt en SMS i den gale retning, kan du fortryde med TigerText app

0 0
Martin Bay Pedersen 17-03-2014 13:38:49

"Modtageren behøver ikke have app'en installeret, men vil blot modtage dine beskeder som hidtil."

Wrong :)

And also: jeres kommentarfelt tillader åbenbart ikke alle tegn. Min sidste besked blev cuttet midt over.

PPS. Hvis man skriver en kommentar og derefter logger ind for at poste denne kommentar, så forsvinder teksten. Ikke helt optimalt :)

1 0
Martin Bay Pedersen 17-03-2014 13:37:03

"Modtageren behøver ikke have app

0 1

Om brug af cookies