Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Indløs 90 dages gratis Spotify Premium med Chromecast [TIP]

Indløs 90 dages gratis Spotify Premium med Chromecast [TIP]

Hvis du har en Chromecast i hjemmet, kan du netop nu indløse hele 3 måneders gratis brug af Spotify Premium til en værdi af 297 kroner.

En Chromecast er i forvejen relativt billig, men gennem særlige kampagnetilbud kan du nemt tjene prisen på en Chromecast hjem igen - endda op til flere gange afhængig af, hvor gammel den er.

Et nyt kampagnetilbud er netop landet til Chromecast, som tilføjer endnu større værdi til den lille, smarte HDMI-dongle, som omdanner ethvert tv eller en højttaler til et internetforbundet mediecenter.

Denne gang er det et kampagnetilbud af de bedre. Af Googles hjælp-side fremgår det nemlig, at søgegiganten nu disker op med hele 90 dages gratis brug af den reklamefrie Premium-udgave af Spotify til en værdi af 297 kroner.

Læs også: Indløs 3 måneders Viaplay og Google Play Musik med Chromecast [TIP]

Hvis du har den nye Chromecast eller Chromecast Audio, kan du altså ganske gratis få en forsmag på, hvad Spotify har at byde ind med, hvis du endnu ikke har prøvet musiktjenesten. Tilbuddet er angiveligt ikke tilgængeligt på den første Chromecast.

Der er også et lille men. Af betingelserne for Spotify-kampagnetilbuddet fremgår det nemlig, at hverken tidligere eller eksisterende kunder af Spotify Premium kan gøre brug af tilbuddet, lige som du heller ikke kan det, hvis du har benyttet lignende Spotify-tilbud fra andre. Det er dermed et første- og engangstilbud.

Spotify oplyser på sin hjemmeside, at tilbuddet skal indløses inden den 31. december 2015, og dette tilbud vil kun blive tildelt "så længe laver haves", som det også står formuleret i betingelserne.

Sådan indløser du kampagnetilbuddet

For at kunne gøre brug af de 90 dages gratis musikstreaming, skal du enten besøge Chromecast-hjemmesiden med tilgængelige kampagnetilbud eller åbne den officielle Android- eller iOS-app for at åbne samme hjemmeside fra din smartphone eller tablet.

Læs også: Spotify understøtter nu Chromecast-streaming

Her kan du se Spotify-tilbuddet, hvor du skal logge ind eller oprette en ny Spotify-konto - og så er du ellers klar. Da du skal angive betalingsoplysninger ved oprettelsen, skal du sørge for at afmelde automatisk fornyelse, inden de tre måneder er gået, hvis du ikke ønsker at abonnere videre på tjenesten.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies