Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Leg og lær dig til dansk med denne app [TIP]

Leg og lær dig til dansk med denne app [TIP]

Kender du nogen der skal lære dansk? Den populære sprog-applikation Duolingo tilbyder nu et gratis sprogkursus i dansk for begyndere.

Har du udenlandske venner eller bekendte som gerne vil forstå hvad 'rødgrød med fløde' betyder er mulighederne for danskundervisning få og dyre.

Den præmierede og anmelderroste applikation Duolingo kan dog komme til undsætning her. Hvor den tidligere kun understøttede udbredte sprog som engelsk, tysk, spansk eller fransk støder nye sprog nu ind i Duolingos repertoire - herunder dansk.

Læs også: Disse apps strammer hjernen op 

Undervisningen foregår ved at applikationen tilpasser sig dit niveau og bryder indlæringen op i små udfordringer indenfor ordforråd, forståelse, udtale og oversættelser - det hele i en underholdende atmosfære som sikrer sjov, gradvis indlæring. Som bruger belønnes dine rigtige svar med point og din indsats præmieres med level-ups og udfordringer der kan deles med vennerne.

Efter 3 måneder i beta-stadiet er den engelsk-danske undervisning nu tæt på at være færdig, og du kan allerede nu gå i krig med Duolingos hundredvis af udfordringer til nybegyndere i dansk.

Duolingo er gratis og kan hentes til Android her, Windows Phone, samt iOS her.

Duolingo har over 25 millioner brugere på verdensplan og understøtter spansk, irsk, fransk, italiensk, tysk, hollandsk og portugisisk for engelsktalende. Du kan høre mere om hvorfor Duolingo er gratis i præsentationen herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Troels 20-11-2014 11:28:37

App'en er også udkommet til WP

0 0
Niels de Boissezon 20-11-2014 11:59:44

Hov, ja. Jeg tilføjer et link. Tak for heads-up.

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

1 0
Benjamin Kryger 20-11-2014 13:01:09

men jeg ved ikke om det er mig den er helt galt med, men den kan ikke downloades i DK

0 0
Troels 20-11-2014 15:18:35

Hmm.. Jeg har den hentet på min telefon. Men jeg har også sat mit location til USA?

0 0

Om brug af cookies