Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Med “Nokia Car App” til Windows Phone har du nem adgang til de vigtigste ting i bilen [TIP]

Med “Nokia Car App” til Windows Phone har du nem adgang til de vigtigste ting i bilen [TIP]

Er du Windows Phone 8-bruger og dedikeret billist, så kan du sikkert drage nytte af denne app fra Nokia under kørslen.

Det er både hensynsløst, og uansvarligt, at tale i telefon under kørsel, men mobilen kan nu alligevel være en god kompagnion, hvis altså man forstår at bruge den rigtigt. 

Både iOS og Android har allerede virtuelle assister, som håndfrit kan hjælpe med de fleste opgaver, og mens vi venter på, at Microsoft lancerer Siri konkurrent til April, så kan “Nokia Car App” måske være behjælpelig indtil da.

App’en er gratis og kan downloades her. Ideen er, at give nem adgang til kort, musik og dine mest brugte kontakter, og det gør den faktisk godt. 

Nå, lad os bare kaste os ud i det:

- Når du starter app’en for første gang, vil du blive bedt om, at holde dit primære fokus på trafikken. Det kommer sig nok ikke som den store overraskelse.

- Herefter viser app’en, at gardinet foroven kan trækkes til siderne, så der er nem adgang til både vejr, ur og batteri-status.

App’en viser nu tre store og tilgængelige ikoner, som du umuligt kan tage fejl af. Øverste er en direkte genvej til Nokias Here Drive, som desuden kan opgraderes mod betaling.

Midterste er Nokia MixRadio. Når du trykker på den, vil du skulle downloade app’en “Nokia MixRadio”. Du finder nu hurtigt ud af, at den ikke er tilgængelig i den danske Windows Phone Store. Så her skal du altså bruge Mobilsidens tidligere tip Windows Phone - Sådan får du adgang til endnu flere apps.

Bemærk: App’en vil i Danmark ikke give adgang til den reelle MixRadio-tjeneste, men du kan bruge den til eget musik fra computeren, og det virker fint.

Nederste er “Hurtigopkald”. Her kan du “tilføje op til fem kontakter”, som der så er hurtig adgang til.

Nå, ja og app’en virker naturligvis også i liggende tilstand, hvilken er skønt, når du alligevel bruger HERE Maps i bred format.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Resbo 26-03-2014 08:48:34

Tak for tippet. Fed app..
I burde også tage et kig på den nye app Office Lens fra Microsoft. Helt genial app til at tage billeder af dokumenter/whiteboards/plakater osv., og synkronisere til OneNote.

1 0
Alex Henriksen 26-03-2014 14:46:59

Plus App, jeg har brugt Camscanner indtil nu.

0 0
Morten Rank 26-03-2014 13:47:27

Hej Søren. Det prøver vi lige;) Vh Morten Rank, Mobilsiden.

1 0

Om brug af cookies