Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Microsoft OneDrive-trick: få din lagerplads tilbage [TIP]

Microsoft OneDrive-trick: få din lagerplads tilbage [TIP]

Selvom Microsoft varslede, at de ville indskrænke din gratis lagerplads fra 15 til 5GB, kan du omgå begrænsningen hvis du er hurtig. Sådan gør du.

Med Microsofts OneDrive cloud-lagring får du en sikker og fleksibel lagerløsning til dine filer og fotos på tværs af platforme.

OneDrive var længe var synonym med billigere og mere generøs lagerplads end konkurrenterne, men det blev forringet sidste måned.

Læs også: Microsoft får nok af misbrug: sløjfer frit OneDrive-lager

Microsoft varslede nemlig, at gratisabonnenter på tjenesten fremover ville får 5GB lagerplads, mod tidligere 15GB. Fælles for begge abonnementer er dog, at du får 15GB yderlige plads til fotos og videoer i din kamerarulle.

Denne forringelse kan du i midlertidigt undgå frem til den 31. januar, ved at følge dette bonus-link fra Microsoft.

Gælder ikke Office-brugere

Selskabet bag tjenesten kunne længe bryste sig af at være rundhåndede med lagerpladsen. Microsoft var engang så generøse, at Office-abonnenter blev tilbudt uendelig meget lagerplads sammen med Office 365 tjenesten.

Tilbuddet viste sig at være for rundhåndet for Microsoft, der oplevet en stigende grad af misbrug – og som derfor indskrænkede pakken til 1000GB.

Bruger du mere end 1TB OneDrive, kan du dog bevare det i skyen frem til november 2016, hvor neddroslingen træder i kraft.

Se også: Hvor meget lagerplads er nok til mobilen?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies