Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Notifyr sender dine iPhone notifikationer over til din Macbook [TIP]

Notifyr sender dine iPhone notifikationer over til din Macbook [TIP]

Ægte Apple fans kan nu overføre notifikationer fra iPhone til deres Macbook med Notifyr.

Har du en Mac, Macbook eller anden Apple computer med OSX, ja så kan du nu nyde næsten samme funktionalitet som med Pushbullet.

Med App’en Notifyr kan du få vist dine iPhone notifikationer på din bærbare eller stationære fra Apple, og dermed behøver du ikke kigge på din iPhone hver gang den bipper eller vibrerer. Det kan være utrolig rart hvis du modtager mange notifikationer om dagen, men hvor langt fra alle behøver din opmærksomhed med det samme.

Notifyr kan vise sms’er, e-mails, opkald, men også tredjepartsapps notifikationer bliver videresendt. Notifyr forbindes med Bluetooth, så den tager lidt strøm, men heldigvis er det Bluetooth 4.0 som ikke dræner alt for meget strøm.

Med Notifyr skal du installere en gratis app på din Mac og en betalings app din iPhone. Notifyr er kompatibel med de Macs der har Bluetooth 4.0, altså Macbook Air, Pro fra 2012, iMac fra 2012, Mac Mini og den nye Mac Pro (den som ligner en skraldespand). Programmet kan hentes her.

Med iPhone gælder det også at enheden skal have Bluetooth 4.0 og her er iPhone 4 og ældre ikke en del af legen, og samtidig skal du have iOS7. Prisen for iPhone app’en er 29kroner og appen kan hentes her.

Vil du ikke betale 29kroner, så kan du bruge Pushbullet som vi tidligere har skrevet om her. Den er gratis og kan mere eller mindre det samme, men her skal du have Windows eller Chrome installeret og åbent før at Pushbullet virker.

Notifikationer fra smartphones til computere er en rar funktion, men det er ikke helt nyt. Helt tilbage i 2006 havde Nokia deres PC Suite hvor du kunne det samme som Notifyr og Pushbullet, med din Nokia N95 og lignende. Tag en tur ned af ”memory lane” her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies