Mobilsiden.dk  /   Tips  /   På ferie? Send et postkort med mobilen [TIP]

På ferie? Send et postkort med mobilen [TIP]

Vil du slippe for at søge efter flotte postkort samt tilhørende frimærker, kan du klare alt direkte via mobilen.

Jeg har gentagne gange drejet de samme postkort-stativer på sydlandske destinationer, for desperat at finde et der afspejler turens lykkeligste minder bedst muligt. Når så man kommer hjem, og modtageren stadig ikke har fået hilsnen, ja så går det sjove ligesom lidt af det.

Hertil hævder de traditionsbundne, at et postkort bare er mere personligt, selvom billedet på ingen måde afspejler nogle kendte ansigter for modtageren. Netop derfor vil mobilsiden.dk idag slå et slag for Post Danmarks app “postkortet” som kan klare et personlig postkort direkte fra mobilen. 

Nå, lad os så komme igang. I dag viser vi processen fra en iPhone, men app’en kan også downloades til både Android og Windows Phone (link findes nederst).

 

- Når du starter app’en så vil du på iPhone skulle godkende, at “Postkortet” vil bruge dine aktuelle placering. Hertil trykker du blot “OK”.

- Nederst har du nu tre knapper. Du kan tage et “Nyt billede” via mobilens kamera, eller hente “Billeder” fra kamerarullen, som du allerede har taget. Du kan også vælge andre “Motiver” i Post Danmarks arkiv.

- Da vi lader som om vi sidder under fjerne himmelstrøg, og har taget en masse lækre billeder, så trykker vi “Billeder” og herefter “Album”.

- Når billedet er valgt, så kan du gå i gang med tilpasningen.

- Trykker du på forsiden så kan du tilføje rammer, filtre eller rotere billedet. Afslut på “OK”.

- På bagsiden kan du “Klik her for at skrive en hilsen” eller “Klik på adressefeltet for at tilføje modtagere.”

- Når du er færdig med billedredigeringen samt tilføjelse af hilsen og adresse så afslutter du på “Send”-knappen.

- Som du kan se, så koster det hele blot 19 kr., og så skal du altså ikke røre en finger.
- Godkend “Forretningsbetingelserne” og tryk “Betal og send”.

- Herefter følger du blot de resterende anvisninger, samt indtasnings af kortoplysninger via Nets. Sørg evt. for at gemme dine betalingsoplysninger i app’en, så du ikke skal fumle med dankortet i sommervarmen. 

App'en "Postkortet" kan hentes til iOS her, Android her samt Windows Phone her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henning Mortensen 13-07-2014 17:23:36

Jeg når ikke frem til at kunne aktivere appen da der anmodes om en kode som jeg ikke aner hvad er, idet jeg ikke erindrer at have et kodeord til "Mobil Post" Hvad er det jeg overser?

/Henning

0 0
Ib 10-07-2014 13:06:10

Hej,

Du har så ikke prøvet at sende og modtage et postkort, vel? For så ville du have skrevet om at teksten har alt for stor skrifttype og der kan ikke stå ret meget. Opsætningen er meget dårlig.

Ideen er faktisk rigtig god, men der findes andre og meget pænere løsninger.

/Ib

0 3
Morten Rank 11-07-2014 03:03:22

Hej Ib

Jeg har faktisk prøvet det af, og sendte et feriebillede til mig selv med teksten "Så er der ferie ;)" for at afprøve løsningen. For mig personligt er kvaliteten af postkortet og den korte tid det tog at få det leveret godkendt.

Du har ret i at typografien fylder lidt, men tror alligevel at de fleste kan få deres ferie-hilsen justeret til. Personligt så jeg hellere, at de udviklede app´en med mulighed for at sætte flere billeder på forsiden af samme kort, og med titler, ikoner osv. for at gøre det endnu mere personligt.

Har du personlige ønsker og forslag til forbedring af app´en, så anbefaler vi naturligvis at du tager kontakt direkte til Post Danmark.

Vh Morten Rank, mobilsiden.dk

1 0
Om brug af cookies