Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Playpilot - din tv-guide over streamingtjenester [TIP]

Playpilot - din tv-guide over streamingtjenester [TIP]

Har du svært ved at finde film og serier på de forskellige streamingtjenester? Playpilot samler det hele og giver dig et hurtigt overblik.

Playpilot oversigt over film
Playpilot oversigt over film

Sidder du også tit og leder forgæves efter nye spændende film og serier på Netflix, HBO eller andre streamingtjenester ? Så er der måske lidt godt nyt på vej til dig.

Siden Playpilot er nemlig kommet til Danmark. Siden er hvad man kan kalde en "tv-guide" over de forskellige streamingtjenester. PlayPilot har samlet indholdet fra blandt andet DR TV, TV 2 Play, Viaplay, Netflix, HBO Nordic, Min Bio, Dansk Filmskat, C More og YouTube under en samlet oversigt.

Siden er udelukkende en oversigtsside, og altså ikke en streamingtjeneste. Men du kan nemt lave en profil på siden, og herefter vælge de streamingtjenester du selv har abonnement på, og derefter gå i gang med at søge på siden.

Læs også: De bedste apps til Chromecast


Kom nemt i gang

har du fundet en serie på siden, er det dog ret nemt at komme i gang. Der er link direkte fra siden, og ind til de respektive streamingtjenester. Så klikker jeg f.eks på filmen Guardians of the Galaxy, så er der en knap, hvor jeg kan afspille filmen direkte på Netflix. Det er specielt brugbart hvis du normalt bruger Chromecast til at se Netflix.

Du finder Playpilot her: Playpilot

 

 

 

 

Direkte afspilning på Playpilot.
Direkte afspilning på Playpilot.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies