Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Portal: Filer fra PC til Android - nemt og hurtigt [TIP]

Portal: Filer fra PC til Android - nemt og hurtigt [TIP]

Holdet bag den populære Pushbullet-app er tilbage med en simpel men stærk addition.

Apple-brugere har gennem lang tid nydt samspillet mellem iPhone og Macs, der fletter beskedskrivning og notifikationer sammen.

Her har Android-entusiaster måtte ty til alternativer fra tredjepartsudviklere. Heriblandt er en af de mere fremtrædende Pushbullet, der vidersender indgående opkald eller beskeder til skrivebordet på PC’en, så du som bruger hurtigt kan afgøre om handling er nødvendig.

Dertil kan Pushbullet gøre dig opmærksom på nye historier fra din yndlings nyhedsside, og du kan læse her hvordan du får et RSS-feed som notifikationer. Det er også muligt at få Mobilsiden.dks nyheder via denne app.

Portal til nem overførsel

Pushbullet-holdet søger at lave simple og brugbare løsninger – heraf kom Portal. Eftersom telefonens notifikationer videresendes til PC’en, er det nu på tide at gå den anden vej.

Med Portal får du nemlig mulighed for at overføre filer fra computeren til din Android-telefon. Dette kunne Pushbullet i forvejen, men eftersom Portals eneste formål er filoverførsel, foregår det både hurtigere og nemmere.

Sådan får du Portal:

1. Start med at søge på Portal i Google Play Store eller tryk her

2. Åbn app’en og log ind med Google eller Facebook

3. Åbn din browser og gå til Portal.pushbullet.com (Der er endnu ingen skrivebordsapplikation, så gem evt. som bogmærke)

4. Scan QR-koden med din telefon

5. Du kan nu trække filer til browser-vinduet, som du ønsker på din Android-telefon

6. Afslut ved at trykke ”disconnect”.

Eftersom al dataoverførsel foregår via WiFi risikerer du ikke at opbruge din månedlige surftilladelse. Ligeså kan du overføre selv filer der fylder mere end 1 GB.

Som prikken over i’et er Portal også intelligent. Billeder overføres nemlig til din foretrukne galleri-applikation og musikken samles automatisk omkring pladeafspilleren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies