Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Programtip: Få e-mail let på Nokia-mobilen

Programtip: Få e-mail let på Nokia-mobilen

Nokia er klar med et nyt bud på, hvordan et mailprogram skal være til mobiltelefonen.

Normalt kræver det teknisk viden, at opsætte e-mail på sin telefon eller smartphone. Det vil Nokia sætte en stopper for med programmet Nokia Email. Den finske mobilproducent har netop udsendt en betaversion til fri afbenyttelse.

Glem alt om IP-adresse, serveradresse og postkassetype. Med Nokia Email er der fire nemme skridt. Gå ind på hjemmesiden, indtast dit telefonnummer samt information om login til din mailkonto. Kort efter modtager du et downloadlink på sms - herefter hentes og installeres programmet inklusive din personlige opsætning. Så nemt kan det være.

Programmet er lækkert designet og understøtter, udover standardkonti som Gmail og Hotmail, også opsætning af individuelle mailkonti. Programmet slår mailadresser op i telefonbogen og kan benytte push-mail. Desværre er beta-udgaven noget langsom, men ellers nogenlunde fungerende.

Indtil videre er mailklienten kun til Series60 3rd Edition (typisk telefoner i E og N-serien), men det forventes, at programmet vil understøtte flere S60-smartphones.

Link: https://email.nokia.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zaubermacht 12-08-2008 17:17:04

Hvordan kan i hente programmet til Nokia N95 8GB? Eller skal jeg vælge N95?

Desuden kan jeg ikke oprette min Hotmail.com konto. Den siger den ikke undersøttes eller lign.

Håber på hjælp..:)

0 0
Mobilsiden.dk 13-08-2008 09:52:03

Der er tale om en tidlig betaversion af programmet. Men vi hentede den bare til N95. Det med Hotmail lyder lidt mystisk, men mon ikke det relaterer sig til betaudgaven...

0 0

Om brug af cookies