Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Så let betjener du din Android mobil via volumenknapperne [TIP]

Så let betjener du din Android mobil via volumenknapperne [TIP]

Med denne gratis app fra Google Play butikken kan du bruge volumeknapperne på din mobilen som selvvalgte genveje.

Det  er ikke længe siden, at der på Mobilsiden dukkede denne artikel Få smarte app-genveje i notifikationscenteret på Android [TIP] op. Den forklarer, som overskriften antyder, hvordan man kan bringe brugbare app-genveje til notifikations-gardinet, som jo trækkes ned fra toppen af skærmen. 

Dimple: Tilføj knapper til din Android enhed

Men Android-universets veje er uransagelige, og ordsproget “there’s an app for that” har længe overgået enhver smartphone-entusiasts vildeste forventninger. I den forbindelse har Mobilsiden fundet endnu en app, der kan bringe smarte genveje til Android mobilen, men denne gang via volumeknapperne.

Mulighederne i QuickClick app’en, som downloades gratis fra Google Play her, er mange, så lad os bare komme igang.

- Det første man bemærker, er tilladelserne der skal godkendes inden download kan startes. Her er ikke overraskende et par punkter at kigge igennem.- Når app’en så startes vil “QuickClick” knappen øverst være aktiveret, og du kan nu trykke på knappen “+ Create a new action”(vælg en ny).

- Nu præsenteres du for “Create a new action”-siden, hvorfra du altså kan finde funktioner fra mobilen, som kan betjenes via kommandoer fra volumeknapperne.

- I videoen scroller jeg ved til “App”-sektionen, og finder Facebook app’en. Derefter indstiller jeg en valgfri lille trykkode med 2 plusser og ét minus. Med et afsluttende tryk på “Ready” og tilsidst “Finish”, så kan jeg nu åbne Facebook app’en ved brug af volumeknapperne.

Måske du også kan få glæde af app'en, hvis du gerne vil have genveje til særligt valgte funktioner på din Android mobil, eller bruger du noget der er endnu smartere?

Kilde: AndroidPIT


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies