Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Så let tilføjer du personlige vibrationer til kontakterne på din iPhone [TIP]

Så let tilføjer du personlige vibrationer til kontakterne på din iPhone [TIP]

Når jobbet ikke tillader larmende mobiler i arbejdstiden, kan du særtilpasse vibrationen, så du kender afsenderen håndfrit fra lommen.

Når arbejdsdagen starter, og mobilen ligger dybt begravet i lommen, så vil du formentlig løbende blive gjort opmærksom fra vibrationen om nye opkald, sms, mails, push-notifikationer fra apps osv.

Det er ikke alle informationer der er lige vigtige, så det kunne være rart at kende afsenderen på forhånd. Altså vide om det er noget, der bør kræve din fulde opmærksomhed i øjeblikket. Da de fleste vibrationsmønstre ligner hinanden, så vil du nok alligevel flå mobilen op af lommen, når der kommer en reaktion derfra.

Det er dog slet ikke nødvendigt, da man kan særtilpasse vibrationsmønstrene. Idag vil Mobilsiden.dk vise, hvordan det foregår fra en iPhone.

- Jeg starter med at finde en kontakt i Telefon app’en. Idag har jeg valgt vores redaktør Niels, som i kender her fra siden.

- Derefter trykker jeg “Rediger”.

- Når jeg scroller lidt ned af siden, kan jeg se, at vibrationen for både “Ringetone” og “Beskedtone” er sat til Standard. Jeg trykker derfor på den jeg ønsker at ændre.

Apple har naturligvis lavet nogle mønstre på forhånd som jeg kan bruge under “STANDARD”.

- Jeg har dog mod på at lave min egen, så trykker istedet på “Opret ny vibration”.

- På skærmen står der nu “Tryk på for at oprette et vibrationsmønster”. Som i kan se på billedet herover, så er jeg i fuld gang med at trykke løs i feltet. Jeg kan til enhver tid stoppe på "Afbryd".

Efter trykkeriet kan jeg så “Afspil” mit nye vibrationsmønster, og “Arkiver” øverst i højre hjørne.

- Nu skal jeg lige navngive min vibration, og afslut med tryk på “Arkiver”-knappen og herefter på “OK”.

Så er der valgt særtilpasset vibration næste gang han ringer til min iPhone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-04-2014 20:21:34

Syntes jeres tip er en rigtig god ide. Men hvorfor ikke beskrive hvordan man på andre end lige iPhonen? Det er jo ikke noget unikt.

0 6
TF 14-07-2014 17:18:51

Tja vær gang de kommer med et tip til android så kommer der straks en kommentar om at det ved i godt eller at det er et dårligt tip, så jeg forstår godt de ikke gider spilde tid på tips til android folket.

1 1
14-07-2014 18:59:28

Hvis du nu brugte en af dine 4 hjerneceller, så ville du se at min kommentar er fra april måned. Dette var der hvor mobilsiden.dk startede op med et næsten nyt hold, og en masse nye tiltag. heriblandt netop disse rigtigt gode tips. At der så efterfølgende har været en masse beklagelser kan vel ikke være min skyld ? Vel, Thomas F?

0 1
TJ 11-04-2014 16:51:20

Nogen tjekker bare deres Smartwatch, om det er en besked man behøver rykke på.

0 1
TF 14-07-2014 17:15:51

Tj hvad skulle forhindre iphone brugerne i at gøre det samme ?

1 0
TF 11-04-2014 17:31:48

Tj 5år og pigesur på apple uden grund

1 2

Om brug af cookies