Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Så let tilpasser du låseskærms-meddelelserne på din Windows Phone [TIP]

Så let tilpasser du låseskærms-meddelelserne på din Windows Phone [TIP]

Selvom Windows Phone 8.1 bringer gode funktioner til meddelelser, så kan du allerede nu tilpasse dem dine behov.

Mobilsiden har tidligere fortalt, at Windows Phone 8.1 notifikationer vil kunne tilpasses som på iPhone. Nye funktioner er på vej, og Windows Phone 8.1 opdatering kommer i juni

Så selvom at du ikke på nuværende tidspunkt har et samlingssted til dine meddelelser, og kan tilpasse dem individuelt, så kan du sagtens tilpasse dem til låseskærmen med den nuværende version Windows Phone 8. Netop derfor vil Mobilsiden idag vise hvor let det er. 

- Du skal derfor gå i “Indstillinger” og vælge “låseskærm”.

Foruden baggrundsbillede og adgangskode, så kan du nemlig også tilpasse meddelelser, som optræder på låseskærmen. Du skal her holde øje med “meddelelser” sektionen på siden.

- Under “Vælg en app for at vise oplysninger om status” der kan du vælge en app, som må uddybe nyheder på din låseskærm. Det kunne være info om en ny mail, besked eller lignende.

 

Jeg har personligt valgt kalenderen, så jeg hurtigt kan se næste aftale.

- Under “Vælg apps for at vise status hurtigt” kan du særtilpasse, hvad de små ikoner nederst på låseskærmen skal henvise til.

Måske har du en særlig mail-konto som du gerne vil påklistre mai-ikonet eller andet. Valget er dit.

Mobilsiden har også for nyligt vist hvordan man kan sløre baggrundsbilledet på låseskærmen. Ønsker du at se nærmere på det tip, så findes det her: Få en blæret låseskærm på din Windows Phone med app'en Blur [TIP]

Kilde: winsupersite.com

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies