Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan beskytter du dine Android-apps med adgangskode [TIP]

Sådan beskytter du dine Android-apps med adgangskode [TIP]

Android-app’en “AppLock” kan i et snuptag beskytte dine apps med kode, så ikke andre har direkte adgang til dit privatliv.

Sikkerhed er en vigtig sag, og i den grad noget, som vi på Mobilsiden.dk ønsker at hjælpe jer smartphone-brugere med. Det er blandt andet også derfor, at vi tidligere har givet jer tips om “Forenklet adgang”-funktionen til Apples iOS enheder, og “Børnehjørnet” på Windows Phone

Denne gang skal det handle om Android-enhederne, hvor mulighederne jo nærmest er uendelige. Vi har valgt at vise, hvordan du kan sikre din apps via app’en “AppLock”, der kan hentes gratis via Google Play her.

- Når app’en startes, vil du øjeblikkeligt blive præsenteret for en 3 trins opsætningsguide. Du skal nu indtaste en firecifret kode, som du vil beskytte dine apps med. Tryk herefter “OK”.

- Nu skal du genindtaste din valgte kode og afslutte på “OK”.

- Til sidst ber’ app’en dig nu om at indtaste din mail. Indtast derfor mailen og afslut på knappen “Save”.

- Frem springer nu et opslag, der blot vil fortælle dig lidt om nyhederne i app’en. Tryk derfor “OK”.

- I selve app’en finder du inddelingerne “Advanced” og “General”. Førstnævnte er systembaserede låsemuligheder. Det er altså her du kan bestemme, om din Android-enhed skal spørge efter kode ved installering af apps, modtagelse af opkald osv. 

Sidstnævnte er blot en lang række af hele din app-samling. Så hvis du ønsker at sætte lås på din Facebook-app, så finder du blot app’en i rækken, og slår låsen til længst mod højre. 

Næste gang du så åbner Facebook-app'en, vil du først blive bedt om at indtaste din firecifrede kode. 

Du har altså mulighed for at låse de apps, som ikke skal umiddelbar tilgængelig for alle og enhver. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kloge Aage 05-02-2014 15:32:20

Her er mulighed for dokumenter http://www.newsoftwares.net/folderlock/android/

0 0
Jens Peter Nielsen 05-02-2014 15:30:03

Hvis jeg var dig, så jeg nærmere på EDS Lite, hvor man kan lave en låst mappe der skal åbnes via kode, men husk koden ellers er det du lagde i mappen tabt.
Mapperne er lavet på samme måde som TrueCrypt gør, så hvis du kopierer dem ud fra mobilen regelmæssigt så kan TrueCrypt åbne mapperne på din PC, hvis du får brug for det.

0 0
Christian 05-02-2014 14:35:42

Hvis der er en / nogle der ligger inde med en app hvor man kan låse mapper med, så vil jeg meget gerne høre lidt om det. Selvf. til android ;)

0 0

Om brug af cookies