Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan deler du din Chromecast med vennerne [TIP]

Sådan deler du din Chromecast med vennerne [TIP]

Nu behøver du ikke længere give dit WiFi-kodeord ud til alle festens deltagere, hvis de vil bruge din Chromecast

Faktisk har denne nye funktion været kendt et godt stykke tid, men det er endelig blevet muligt at sende indhold til en Chromecast uden at være på samme netværk. Allerede i juni hørte vi om denne mulighed, men nu kan det altså også praktiseres i de små hjem.

I korte træk vil Chromecast bruge en blanding af lokation og WiFi til at se, hvilke enheder der er i nærheden. For at forbinde enhederne sender Chromecasten en lyd ud, som vi mennesker ikke kan høre, som bliver brugt som kode af telefonen eller tabletten og voila - så er forbindelsen oprettet.

Læs også: Microsoft vil også spejle på fjernsynet

Skulle dette ikke virke, kan man også indtaste den pinkode, der dukker op på fjernsynsskærmen, på sin telefon eller tablet, og på den måde skabe forbindelsen.

For at aktivere denne funktion, skal man via Chromecast-appen på sin smartphone eller tablet gå ind i indstillingerne og finde delefunktion - den skal så slås til.

Læs også: Stor overhaling til Chromecast

Herfra skal man blot følge den procedure, der er beskrevet ovenfor med den overmenneskelige lyd, og så skulle det hele køre på skinner.

Delefunktionen er endnu ikke klar til iOS-enheder, så det er kun Android på 4.3 og derefter for nu.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies