Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan får du Adobe Flash på din Android i fremtiden

Sådan får du Adobe Flash på din Android i fremtiden

Adobe er ved at lukke ned for Flash til Android, men der er stadig en måde at se flash-indhold på din Android enhed i fremtiden.

Er du en af dem, der mener ikke at kunne undvære Flash på din Android enhed så frygt ej, der er en måde at være med på Flash vognen lidt endnu, også efter at Adobe har trukket stikket.

Adobe meldte kort efter Google I/O 2012, ud at de nu ikke længere ville understøtte Flash til Android, samt Adobe Flash Player vil blive trukket ud af Google Play fra 15. august i år.

Adobe trækker stikket for Flash support i år

Det betyder det i fremtiden ikke vil være muligt at hente Flash opdateringer, eller Flash applikationen til ens Android enhed hvis man har Android 4.0 eller nyere.

Men der findes en alternativ måde, at fortsætte med at kunne bruge Adobe Flash på ens Android-enhed.

Alternative kilder

Frem til og med den 15. august er det bare at hente Adobe Flash Player i Google Play Store, men derefter kan der blive problemer med at skaffe applikationen.

Derfor skal man hente og installere applikationen fra en alternativ kilde, og installere den uden om Google Play, noget som er forholdsvis simpel.

Vær dog meget opmærksom på hvordan applikationer hentes når det ikke er via Google Play, der er nemlig chance for at få inficerede applikationer, hvilket kan skade din enhed.

Sådan gør du

1. Først skal applikationen findes, du kan søge på Google efter Adobe Flash APK, eller finde den på dette link.

2. Enten downloades applikationen på computeren og overføres til din Android-enhed, ellers hentes applikationen direkte via linket ovenover via browseren på din Android.

3. Når Adobe Flash filen ligger på din Android-enhed, skal telefonen sættes op til at tillade at installere den, det kan gøres forskellige steder alt efter producent, men man skal finde funktionen der hedder ”ukendte kilder” typisk ligger den i indstillinger ->>>>>>>> Sikkerhed, husk at sætte flueben i funktionen.

4. Nu er man klar til at installere applikationen, det gøres ved at finde Adobe Flash filen man har downloadet eller overført til sin Android enhed, og lader den installere.

5. Efter endt installation er Adobe Flash igen at finde på din Android enhed.

Også i Android 4.1

Metoden her virker også med Android 4.1 Jelly Bean, det er dog et krav uanset Android version, at den browser man bruger til at tilgå internettet, skal understøtte Flash plug-in for fortsat at kunne bruge Flash i fremtiden.

Noget eksempelvis Google Chrome browseren ikke understøtter, en browser, som er forud installeret på Google Nexus 7 tablet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

errri5000 29-07-2012 19:48:27

forbliver flash på android 2.3 gingerbread?

0 0
Martin Jensen 26-07-2012 14:38:48

I denne anledning er jeg simpelthen nødt til at dele videoen her:
http://www.youtube.com/watch?v=QVAcrnl0MTo

0 0
Søren Resbo 26-07-2012 12:54:51

Alternativt kan man hente og installere skyfire browseren https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skyfire.browser&hl=da

Det kan vel heller ikke anbefales at blive ved med at installere en app som ikke bliver opdateret, og eventuelt sikkerhedshuller forbliver åbne?! ..

0 0
saliuu 26-07-2012 15:01:50

Bliver flash ikke også gjort open-source, når adobe dropper supporten? Hvis ja så kan sikkerhedshullerne stadig blive fikset af andre.

Det er virkelig synd at flash dropper support, når der stadig er meget af internet der kræver flash, og html5 er stadig langt fra at være på niveau med flash.

0 0

Om brug af cookies