Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan får du hurtigt og let den lokale vejrudsigt

Sådan får du hurtigt og let den lokale vejrudsigt

Vejrudsigten er for mange en daglig information - her får du et tip til hurtige og lokale vejrudsigter på Android.

Sådan ser den nye vejrudsigt ud på en tablet
Sådan ser den nye vejrudsigt ud på en tablet

Android har den store fordel at være tæt forbundet med Google, og hvad bedre end at spørge Google om vejret med sin Android enhed?

Hvis du har Googles søgewidget på din hjemmeskærm, kan denne bruges ret let. Har du ikke denne widget på forsiden, kan den tilføjes via dine widgets.

Når du er klar til at taste i søgefeltet skriver du blot ”vejret” uden anførselstegn, og vupti så har du vejrudsigten for det område du er i, eller i nærheden af.

Du kan også søge ved at trykke på forstørrelsesglasset på din telefon, det er dog ikke alle Android enheder der har denne knap.

Én af nyhederne i denne funktion er, at den er blevet opdateret til tablets, med en helt nyt interaktiv vejrudsigt. Fremgangsmåden er den samme. Se billederne i denne artikel.

Hvis ikke du vil søge hvergang, kan du i stedet lave et bogmærke til siden Google finder, og placere denne på forsideskærmen.

OBS: Husk at slå lokationstjenesten i Google til samt bruge GPS'en i telefonen så Google kan finde din korrekte position.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

noer95 19-07-2012 12:55:25

halløjsa mobilsiden :)

syntes bare det var vigtigt at pointere at man skal have sat flueben (accepteret) 1. og 3. box under "placeringstjenester" for at den ved hvor du er, ellers skal du skrive byen du vil have vejret på. Dette var nemlig det jeg ikke kunne finde ud af da jeg fik vist dette lille trick første gang. :)

0 0
Jacob Smidt 19-07-2012 13:18:58

Hej Noer95.

Tak for din kommentar, artiklen er opdateret med yderligere information :)

- God dag :)

0 0
Jasper 19-07-2012 10:11:27

Den "widget" på billede nr. 3 er ret cool, nogen idé om man kan få den som en rigtig widget ?

0 0
Jacob Smidt 19-07-2012 11:03:07

Der findes adskillige vejr-widgets i Google Play, men om der er en der minder om den Google viser på deres hjemmesider, det ved jeg ikke.

Men søg og du skal finde :)

0 0

Om brug af cookies